Paulo Dybala Galatasaray’a mı transfer oluyor? Dybala Galatasaray’da mı?

Deprem nedeniyle transfer çalışmalarını arka plana atan Galatasaray son olarak Roma’dan 23 yaşındaki Nicolo Zaniolo’yu transfer etmişti. Dünya basınında büyük ses getiren bu transferin ardından sarı kırmızılıların hedef büyülttüğü ve yine Roma’dan Paulo Dybala’yı gözüne kestirdiği iddia edildi. Peki Paulo Dybala Galatasaray’a mı transfer oluyor? Dybala Galatasaray’da mı? İşte transfer haberinin detayları...

17.02.2023-17:08 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-17:08) Paulo Dybala Galatasaray’a mı transfer oluyor? Dybala Galatasaray’da mı?

Kahramanmaraş depremi nedeniyle futbol çalışmalarına ara veren Galatasaray’da transfer çalışmaları yavaş yavaş hızlanmaya başladı. Roma’dan 23 yaşındaki İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna katan sarı kırmızılılarda taraftarlar deprem acısı sebebiyle bu transfere sevinememişti. Fakat Galatasaray yönetimi Zaniolo’nun ardından dünya basınında ses getirecek transferlerin yenilerine imza atabilir. Özellikle Roma’nın bir başka yıldızı Paulo Dybala, sarı kırmızılılarla adı anılan isimlerin başında geliyor. Peki Paulo Dybala Galatasaray’a mı transfer oluyor? Dybala Galatasaray’da mı?

Paulo Dybala Galatasaray’a mı transfer oluyor?

Nicolo Zaniolo transferiyle dünya basınında gündem olan Galatasaray’ın durmaya niyeti yok gibi görünüyor. Sarı kırmızılı ekip Dinamo Moskova’dan Arsen Zakharyan ile Juventus’tan Angel Di Maria’dan sonra Roma’dan Paulo Dybala’yı da radarına aldı.

Dursun Özbek Erden Timur

Dursun Özbek ve Erden Timur’un özellikle Dybala için görüşmeleri yoğunlaştıracağı ve Arjantinli yıldızı sarı kırmızılı kadroya dahil ettirmeye çalışacağı ifade edildi. Öte yandan Dinamo Moskova’nın genç futbolcusu Arsen Zakharyan’ın bonservisi için Rus kulübünün talep ettiği rakam yönetimin işini zora soktu.

Di Maria için ise ara transfer döneminde başarılı olunmasının zor gözüktüğü ve tecrübeli futbolcunun sezon sonunda Galatasaray’a getirilmeye çalışılacağı söyleniyor. 

Paulo Dybala

Serbest kalma maddesi şaşırttı

Galatasaray’ın gündemindeki bir numaralı isim olan Paulo Dybala’nın serbest kalma maddesinin 12 milyon euro olması spor severleri şaşırttı. Öte yandan İtalyan kulüpler için bu rakamın 20 milyon euro olduğu ifade ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal