Paribu'ya hangi bankalardan anında para aktarılır? Paribu hesabına para aktarma yöntemleri

Paribu ile hesaba para yatırmanın birçok yolu vardır. İnternet bankacılığının da gelişmiş olması para yatırma işlemini daha da kolaylaştırmaktadır.

18.04.2022-01:29 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-01:29) Paribu'ya hangi bankalardan anında para aktarılır? Paribu hesabına para aktarma yöntemleri

Paribu hesaba para yatırmak için belirli birkaç yol vardır. Bu yollardan birisi ATM'den Paribu Card ile para yatırmaktır. Bu işlem için ise izlenmesi gereken birkaç adım vardır.

Paribuya para yatırma işlemi

ATM'den kartınız ile para yatırmak için ilk olarak istediğiniz bir ATM'ye gitmeniz ve kartınızı bankamatiğe takmanız gerekmektedir. Ardından ise işlem yapmak için şifrenizi girin. Burada karşınıza çıkan menüden cüzdanı seçin ve TL yatır seçeneğini işaretleyin. Sonrasında ise ekranda banka havale/EFT işlemi için kullanılacak bilgiler gelecek. Buradan da bilgileri kullanarak bankadan para yatırma işleminizi tamamlayın.

Paribuya para atma işlemi nasıl yapılır?

Paribu hesaba para yatırmak için web sitesini veya paribu mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Mobil uygulamada cüzdan sekmesinden Türk Lirası yatırma seçeneğini seçin. Bunun ardından Paribu hesaba TL yatırabilirsiniz.

Paribu hangi banka ile çalışmaktadır?

Akbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Fibabanka’dan yapacağınız TL yatırma çekme işlemlerine resmi tatil günlerinde de devam edebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası üzerinden ise sadece TL olarak para yatırabilirsiniz. Diğer bankalardan işlemlerinizi ise FAST limitleri ile yapabilirsiniz.

paribu

Paribu'da Papara geçer mi?

Paribu'da Papara ödeme yöntemi kaldırıldı ancak ödeme alımları devam etmektedir.

Paribuya yatırılan paranın hesaba geçme süresi nedir?

Havale gönderimi ile para gönderme işleminizi yaptıysanız eğer yoğunluğa bağlı olarak en kısa sürede işleminiz tamamlanır. EFT işleminde ise bankaların mesai saatleri içerisinde işleminiz alınır.

Paribu para yatırma işleminde açıklama kısmına yazılması gereken

Transfer işleminde açıklama kısmındaki kod sizin adınıza sabit bir koddur. Tüm işlemlerinizde bu kodu kullanabilirsiniz.

Paribu hangi banka ile çalışmaktadır?

Paribu'da TL gönderme işlemleri Akbank ve Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Fibabanka ile 7/24 olarak yapabilirsiniz.

Paribu ile para çekme işlemi ne kadar sürer?

Paribuda para çekme işlemi ile oldukça hızlı para çekebilirsiniz. İstediğiniz para tutarını girmenizin ardından anında para çekebilirsiniz.

Paribu'da kredi kartı geçerli midir?

Paribu ve BtcTurk Türkiye’de kurulmuş ve uzun yıllardır hizmet vermeye devam eden borsalar arasında bulunmaktadır. Bitcoin alım işlemlerinde kredi kartı seçeneği mevcut değildir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal