Panik Atak ve Strese Birebir Nilüfer Çiçeği Çayı

Kökü suya bağlı olan nilüfer çiçeğinin insan sağlığına oldukça iyi etkileri bulunmaktadır. Anavatanı Asya olan nilüfer çiçeği birçok hastalığa özellikle ruhsal rahatsızlıklara iyi gelmektedir.

26.07.2019-16:42 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-16:42) Panik Atak ve Strese Birebir Nilüfer Çiçeği Çayı

Lotus çiçeği olarak da bildiğimiz nilüfer çiçeği, aroması ve hoş kokusu sayesinde sinirleri yatıştırmada oldukça güçlü bir etkiye sahip. İçeriğinde  E ve C vitamini barındıran lotus veya nilüfer çiçeği hem cilde hemde bağışıklık sistemimize yararlar sağlar.

NİLÜFER ÇİÇEĞİ ÇAYI NE İŞE YARAR?  

- Nilüfer çayı düzenli olarak tüketildiğinde bağırsak florasını dengelemeyi sağlar. Sindirim rahatsızlıklarının önüne geçer. Güçlü bir iltihap söktürücü etkisi olan nilüfer çiçeği, kan damarlarını temizleyerek tıkanıklığı önler.

Böylece kalp hastalıklarının yaşanmasını engeller. Bunun yanında toksinlerden arındırdığı için bağışıklık sistemimizi yeniler. Hücrelerin mutasyonunun önüne geçer. Hastalıklarda yükselen ateşlenmeyi önler.

-Nilüfer çayı en çok ruhsal sorunlara yarar sağlar. Stres ve uykusuzluğa bağlı olarak gelişen, sinirsel yorgunluğun yaşanmasını engeller. Çünkü sinir hücrelerini sakinleştirir. Düzensiz olan kan akışını da düzene sokarak panik atak ve kalp ritim bozukluklarına da fayda sağlar.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal