Özcan Deniz annesinin rızasını hiçe sayıp genç sevgilisi Samar Dadgar’la evlilik yolunda ilk adımını attı!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'den bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Samar Dadgar'a yüzük aldı. Dadgar'ın sosyal medya paylaşımı ise akıllara evliliği getirdi. İşte o detaylar...

12.03.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-09:57)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra oyunculuğuyla da herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Özcan Deniz, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansı ve seslendirdiği şarkılarıyla ününe ün katan Özcan Deniz, geçtiğimiz yıllarda Feyza Aktan'la yaptığı evlilik ve olaylı boşanmasının ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Kendisinden yaşça küçük İranlı tasarımcı Samar Dadgar'la aşk yaşamaya başlayan Deniz sevgilisiyle geçtiğimiz aylarda ilk kez görüntülenmişti. 50 yaşındaki Özcan Deniz'le 26 yaşındaki sevgilisi Samar Dadgar'ın ilişkisine ilk veto ise ünlü şarkıcının annesinden gelmişti. Ailede kabul görmeyen Dadgar'la ilişkisini sonlandıracağı düşünülen Deniz'in, nikah masasına oturmaya kalkması ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

Sevgilisinden yüzüklü paylaşım geldi

Geçtiğimiz günlerde el ele basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü şarkıcı Özcan Deniz'le sevgilisi Samar Dadgar'ın samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı. 26 yaşındaki genç tasarımcının bir önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Dadgar; ''Hediye gibi geldin hoş geldin'' notunu düşerek Özcan Deniz'in kendisine aldığı tektaşın fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım sonrası ise ikilinin evlilik için ilk adımı atıp atmadığı konusu akıllara geldi. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil, Özcan Deniz'in annesinin bir daha oğlunun üzülmesini istemediği için bu ilişkiye rızam yoktur dediğini açıklamıştı. Bu açıklamaların ve iddiaların ardından ünlü çiftin ilerleyen günlerde her şeye rağmen nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak konusu oldu. 

Özcan Deniz evlenme teklifi etti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal