Aşkın Nur Yengi aldığı acı haberle yıkıldı, ünlü şarkıcının gözyaşları sel oldu

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi'den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen acı haber hem ailesini hem de yakınlarını yasa boğdu.

12.03.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-15:39) Aşkın Nur Yengi aldığı acı haberle yıkıldı, ünlü şarkıcının gözyaşları sel oldu

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ve dinlenilen Aşkın Nur Yengi, müzik piyasasında göstermiş olduğu başarılarla büyük bir hayran kitlesine sahip isimlerden biri. Yıllardır sevilen şarkılarını seslendiren ve konserden konsere koşan ünlü şarkıcı, annesi Samime Yengi'den aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının annesi hayatını kaybetti. Türk pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Yengi'nin acı haberini menajeri duyurdu. 

Kötü haberi menajeri duyurdu

Pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Aşkın Nur Yengi, annesinden aldığı acı haberle yıkıldı. Başarılı şarkıcının annesi Samime Yengi'nin hayatını kaybetmesinin ardından ünlü şarkıcının menajeri açıklama yaptı. Yengi'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; ''Sevgili Aşkın Nur Yengi'nin kıymetli annesi Samime Yengi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun. Tüm aileye başsağlığı dilerim'' ifadelerini kullandı. Annesinin acı haberiyle yıkılan Aşkın Nur Yengi'nin durumu bilinmezken, henüz cenaze töreninin de detayları bildirilmedi. 

Aşkın Nur Yengi'nin acı günü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal