Ozan Tufan'ın Menajeri Fenerbahçe'ye Geri Döneceği İddialarına Yanıt Verdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Warford'ta forma giyen Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye geri döneceği iddialarına menajeri yanıt verdi.

07.01.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-18:11)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den kiralık olarak İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a kiralık olarak gönderilen Ozan Tufan'ın transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

FENERBAHÇE'YE GERİ DÖNECEĞİ KONUŞULUYORDU

İngiltere Premier Lig ekibi Watford'da yeteri kadar forma giyemeyen ve takımının memnun olmadığı için sözleşmesini feshedeceği iddia edilen Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye geri döneceği yönünde haberler ortaya atılmıştı.

Ozan Tufan

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ozan Tufan'ın menajeri Mirsad Türkcan, Milli futbolcunun İngiliz ekibi Watford'tan Fenerbahçe'ye geri döneceği yönündeki iddialar hakkında yaptığı açıklamalar ;

' Ozan şu anda İngiltere’de mutlu ve kariyerine odaklanmış durumda. Devre arasında kiralık sözleşmesinin iptal edilip geri döneceği iddiaları tamamen yalan. Eğer kulübü Watford kümede kalırsa Ozan’ın satın alma opsiyonu devreye girecek ve Ozan takımında devam edecek. Özetle satın alma opsiyonuyla ilgili iddialar da gerçeği yansıtmıyor. Ozan yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor ve yeni teknik direktörüyle uyum içerisinde çalışıyor. Takımının hedeflerine ulaşması adına elinden geleni yapıyor. ' ifadelerini kullanarak Milli futbolcunun transferiyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal