Fenerbahçe'de Ortaya Çıkan Durum Dikkat Çekti!

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında istenilmeyen sonuçlar alınırken, ortaya ilginç bir tezatlık çıktı.

07.01.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-17:38)

Sarı lacivertlilerde sezonun ilk yarısı tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Sezon başında takıma bir kez daha Portekizli teknik direktör Vitor Pereira gelirken, Portekizli teknik adamın sarı lacivertlilerdeki performansı tam anlamıyla hayal kırıklığı haline geldi. Süper Lig'in ilk yarısında şampiyonluk yarışından oldukça uzaklaşan ve UEFA Avrupa Ligi'nde elenen takımda ortaya konulan futbol da büyük eleştiri aldı. Fakat Fenerbahçe'de takımın genel görüntüsü ne kadar kötü de dursa, bireysel performanslar açısından ortaya ilginç bir istatistik çıktı.


BİREYSEL PERFORMANSLAR GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'de bireysel performansların büyük bir bölümü gayet olumlu gözüküyor. Takımda olumlu yönde performansları dikkat çeken isimler ise; Berke, Ferdi, Kim, Szala, Ross, Novak, Crespo, Mesut Özil, Osayı ve sakatlık yaşayana kadar Valencia olarak ön plana çıktı.
Kim, Szalai ve Berke Özer performanslarıyla Avrupa'nın birçok önemli takımının transfer gündeminde yer aldı. Ferdi ise bu sezonki gelişimi, oyuunu iki yönlü oynaması ve birçok pozisyonda görev almasıyla takımın en faydalı isimlerin başında yer aldı.
Takımda Tisseradn ve Novak da bireysel anlamla olumlu işler yaptılar. Takımın dünya yıldızı Mesut Özil ise Galatasaray derbisinden sonra yakaladığı başarılı çıkış ile eski günlerini hatırlamış oldu ve takımın liderliğini aldı. Sezon başında sürpriz bir transfer olan Miguel Crespo performansıyla beklentilerin üzerinde bir oyun ortaya koydu. Osayi ise hırslı oyunu ile büyük alkış aldı.

KADRO TERCİHİNDE İSTİKRAR OLMADI

Mert Hakan, Berisha, İrfan Can, Serdar Dursun, Serdar Aziz, Gustavo ve Sosa ise sakatlık yaşamadıkları zaman kendi performanslarına yakın bir grafikte performans sergilediler. Takımın büyük bir kısmı bireysel performansyalarıyla olumlu not alsalar da bu olumlu tabla sahaya yansımadı. Burada da Vitor Pereira'nın kadroda sürekli değişiklik yapması önemli etken oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal