Seat İbiza

Seat İbiza fiyat ve özellikleri nelerdir? Seat İbiza ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik.

09.05.2018-18:30 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-18:15) Seat İbiza

Seat, 2017 senesinde piyasaya çıkan yeni Ibiza modelinin tanıtımını yaptı. Gerçekleştirilen test sürüşlerinde iyi bir performans sergileyen 2017 Seat Ibiza modeli benzinli bir motorun güçlü performansıyla dizel bir motorun düşük yakıt tüketimini bir araya getirerek yeni bir otomobil yaptı.

Daha küçük motor ile daha fazla performans sergişeyen yeni Seat Ibiza; akıcı sürüşten yada sürüş keyfinden herhangi bir biçimde taviz vermeyen, benzinli motorun gücünü gösteren ve düşük yakıt tüketimi ile bütçenizi de ferahlatan bir otomobil olarak 2017 senesinde yollardaki yerini aldı.

4,4 litre yakıtla 100 kilometre yol gidebilen Ibiza modeli bu bakımdan görebileceğiniz en düşük yakıt tüketimine sahip benzinli otomobillerin başında geliyor. Yakıt tüketimi bakımından 100 kilometrede ortalama olarak 22 TL civarında bir yakıt yakmaktadır.
2017 Ibiza modelini tercih etmeniz için birçok sebep var. Tam manasıyla size ait gibi değişik renk alternatifleri ile kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Volkswagen grubunun standartlarını taşıyan yeni Seat Ibiza modelinin sunulan bütün malzemeler kaliteli ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Türkiye otomotiv sektöründe Volkswagen güvencesiyle satışa çıkan yeni Seat modelleri içinde önemli oranına sahip olan aracımda dinamik bir tasarım ve sportif bir dizayn yer almaktadır.

15 farklı üst katları ve 6 farklı iç dizayna sahip olan yeni Ibiza 17 inç ve 16 inç olmak üzere iki değişik çelik jant seçeneği yer almaktadır.

Donanım açısından da pek çok özelliğe sahip olan yeni Ibiza modelini oluşturan yeni donanımları şu şekilde:

Otomatik klima
Elektromekanik direksiyon
Yol bilgisayarı
Hız sabitleme sistemi
Elektrikli ön ve arka camlar
5 inç dokunmatik renkli ekran
Yorgunluk tespit sistemi
Yokuş kalkış desteği
Uzaktan kumandalı merkezi Sistem

Teknik özellikler açısından size yeni Seat Ibiza modelini anlatalım:

5 ileri manuel ve 7 ileri otomatik vites alternatifleri ile satışa çıkan 2017 Seat Ibiza modelinin vardığı en yüksek hız en alt modelinde 197 kilometre olup en üst modeli ise saatte 135 kilometreye kadar çıkabilmektedir.

Hızlanma bakımından görebileceğiniz en hızlı otomobillerden birisi olarak örneğin 1,0 litre Eco TSİ 110 beygir gücündeki aracımda 100 kilometre hıza 9,3 saniyede çıkabilir. 8 litre TSİ 192 beygir gücündeki otomobilimde ise 100 kilometrede ortalama 6,7 gibi harika bir sürede ulaşmaktadır. Araç bu bakımdan son derece atik ve hızlı bir otomobil olarak görülmektedir.

Aracın en alt modeli 44.000 TL olup en üst modeli de 93.000 TL’den satışa çıkmıştır.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal