Otel Açmak İçin Kollarını Sıvayan Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’in Oyunculuktan Önceki Mesleği Herkesi Şaşırttı!

Şu sıralar Camdaki Kız isimli diziyle ekran başındaki izleyicisiyle buluşan ünlü oyuncu Burcu Biricik, Yasemin Sakallıoğlu’nu izlemek için gittiği şovda kendisi hakkında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

21.01.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-14:37)

Ekranların en sevilen yıldızları arasında yer alan başarılı oyuncu Burcu Biricik, son projesi Camdaki Kız’la seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan her yeni bölümüyle izleyici kitlesini artıran Camdaki Kız, seyirci karşısında büyük bir beğeni toplarken bu ilgiden oyunculuklar da olumlu yönde etkileniyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla birçok rakibini arka plana atan Camdaki Kız, başrol oyuncusu Burcu Biricik’in performansıyla daha da çok beğeniliyor. Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan güzel oyuncu, oyunculuk kariyerindeki başarısının yanı sıra, başka kollarda da iş yapmak için hazırlıklarda bulunduğunu dile getirdi. Burcu Biricik reklamcı eşi Emre Yetkin’le Ayvalık’ta bir otel açacakları iddiasını doğrulayarak; ‘’Öyle milyon liralar harcadılar diye bir durum yok. Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz’’ açıklamasında bulundu. 

BİRİCİK: YABANCILIK ÇEKMEYECEĞİM BİR İŞ KOLU

Geçtiğimiz gün Yasemin Sakallıoğlu’nun ‘’Doğru Koca Nasıl Seçilir?’’ isimli gösterisinde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Burcu Biricik, Esra Erol, Merve Özbey-Kenan Koçak, Berkay-Özlem Ada Şahin, İbrahim-Nurdan Büyükak, Selin Ciğerci gibi isimler basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Sahneye çıkan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu kendisini izlemeye gelen ünlü arkadaşlarına; ‘’Bu ülkede bir ünlünün, diğerinden destek görmesi çok değerli. Bu sektörde bana iyi insanlar çattı. O yüzden çok şanslıyım. Buradan sonra Konya, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Bursa ve Kocaeli’ye gideceğiz. Bu sene gezeceğiz. Beni çok göreceksiniz’’ dedi. Gösterinin gelirinin tamamının köy okullarına bağışlayacağını duyuran ünlü komedyen ise büyük takdir topladı. Gösteriden sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Burcu Biricik ise hakkında çıkan otel açıyor iddiasını doğrulayarak; ‘’Öyle milyon liralar harcadılar diye bir durum yok. Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz. Bilmiyorum biliyor musunuz; ben eskiden garsonluk yapıyordum. Yabancılık çekmeyeceğim bir iş kolu yani’’ diyerek şaşırtan bir açıklamada bulundu.

burcu biricik

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal