Omicron Token Nedir, Ne Kadar Arttı?

Omicron varyantının açıklanmasından sonra gündeme oturan Omicron token nedir, ne kadar arttı? Sizler için derledik.

29.11.2021-17:43 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:10) Omicron Token Nedir, Ne Kadar Arttı?

Koronavirüsün son varyantı Omicron dünya üzerinde en çok konuşulan konulardan biri. Varyantın ortaya çıkmasıyla birlikte aynı ismi taşıyan bir token, artış rekoru kırmaya doğru gidiyor. Omicron (OMIC) tokenin tüm detaylarını sizler için derledik.

OMICRON COIN NEDİR, YATIRIM YAPILIR MI?

Omicron coin yeni varyantın çıkışıyla gündeme gelmiş bir kripto para çeşidi. Koronavirüsün yeni varyantıyla aynı adı taşıyan Omicron token piyasa artık rekorları kırıyor. OMIC token, en yüksek seviyedeki oranına ulaştı. 689 Dolar seviyesinde seyreden bu kripto para çeşidi varyant haberlerinden önce 65 Dolar seviyesindeydi. Buna göre %945 oranında, bir gün içinde ise %200 oranında değer kazandı.


OMICRON COIN VE OMICRON VARYANTI

Önce Günay Afrika’da tespit edilen omicron varyantından sonra rekor kıran OMIC token uzun süredir aynı oranda seyrediyordu ancak yeni varyanttan sonra anormal bir artış gösterdi. Kripto eleştirmenleri bir yandan olayı kınarken bir yandan da bu durumun bize, hepimizin dev bir balonun içinde yaşadığımızı gösterdiğini söyledi.

Omicron varyantı gündem olduktan sonra internet üzerinde oldukça fazla aratılmaya başlandı. O aratıldıkça kripto para borsası içinde seyreden Omicron kripto parası bir anda önü alınamaz bir artış gösterdi. Omicron varyantını araştırmak isteyenler bu araştırmaların sonucunda omicron coine de ulaştılar böylece piyasada değer kazanan coin yılın en büyük ve hızlı artışlarından birini gösterdi. Omicron token çıkışının ve piyasadaki ilerleyişinin yeni koronavirüs varyantıyla ilgili olmadığı ileri sürüldü.

OMICRON VARYANTI NEDİR?

Delta varyantından daha tehlikeli ve bulaşıcı olduğu ileri sürülen Omicron varyantı tüm dünyada paniğe sebep oldu. 32 farklı mutasyonun bu varyant içerisinde yer aldığı uzmanlar tarafından açıklandı. En tehlikeli olarak anılan bu varyantın borsalar ve kripto para dünyasında da gözle görülür bir etkisi oldu. Dünyayı etkisi altına almış bir virüsün tehlikeli bir türünden kazanç elde etmek birçok insan tarafından kınandı. Doğal bir gelişim gibi görülen bu artışın önceden bilindiği iddia edildi. İddiaya göre önceden bu varyantın çıkacağının bilindiği ve böyle bir kripto para türü doğduğu söyleniyor.


OMICRON FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yeni varyantın çıkışından sonra sadece kripto para dünyası canlanmadı. Aynı isimde bir sinema filmi de gündeme oturdu. The Visitor From Planet Omicron isimli filmin konusunun ne olduğu merak ediliyor. Filmin yıllar önce virüsün bu varyantını duyurduğu iddia ediliyor.

Omicron filminin konusu bir uzaylının dünyaya bir virüsle gelip dünyayı tehdit etmesi yönünde işlenmiş. Bu da komplo teorilerini destekler nitelikte. Birçok kişi filmin aslında gelecekten haber veren bir mesaj olduğunu düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal