Öldürülen doktor Ekrem Karakaya kimdir, nerelidir?

Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya hasta yakınının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Dr. Ekrem Karakaya'yı öldüren zanlı olaydan sonra intihar ederek kendi hayatına kıydı. Peki, Dr. Ekrem Karakaya kimdir, nerelidir? Detaylar haberimizde...

08.07.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-14:11) Öldürülen doktor Ekrem Karakaya kimdir, nerelidir?

Konya Şehir Hastanesi doktorlarından Dr. Ekrem Karakaya, hasta yakınıyla aralarında çıkan tartışma sonrasında silahlı saldırıya maruz kaldı. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Peki, Ekrem Karakaya kim, kaç yaşında? Ekrem Karakaya neden öldü? Detaylar haberimizde...

Dr. Ekrem Karakaya kim?

Kariyer hayatına Sağlık Bakanlığı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başlayan Ekrem Karakaya Kardiyoloji Uzmanıdır.

Karakaya sırasıyla şu hastanelerde görev yapmıştır:

- Özel Melikgazi Hastanesi (2011 - 2011)

- Özel Avrupa Hastanesi (2011 - 2011)

- Özel Dünyam Hastanesi (2011 - 2013)

- Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (2013 - 2020)

- Konya Şehir Hastanesi (2020-...)

 ekrem karakaya

Dr. Ekrem Karakaya'nın ölüm sebebi nedir?

6 Temmuz 2022'de Konya Şehir Hastanesi doktorlarından Ekrem Karakaya ile hasta yakını Hacı Mehmet Akçay arasında bir tartışma çıktı. Çıkan tartışma zamanla kavgaya dönüşünce hasta yakını Akçay, doktor Karakaya'yı silahla vurdu.

Annesinin ölümünden sorumlu tuttu!

Yunak İlçe Devlet Hastanesi güvenlik görevlisi olan Hacı Mehmet Akçay, bir ay önce Dr. Karakaya'ya annesini tedavi ettirdi. Anjiyo tedavisi sonrasında annesi hayatını kaybedince Akçay, Karakaya'yı bu ölümden sorumlu tuttu ve Karakaya'ya saldırdı.

Hemen müşahede altına alınan Dr. Karakaya, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal