Okay Yokuşlu: 'Trabzonspor Doğru Yer!'

İspanyol Celta Vigo’ya 2 sene önce 6 milyon Euro’ya giden Milli futbolcu Okay Yokuşlu, samimi açıklamalar yaptı.

05.05.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-12:28) Okay Yokuşlu: 'Trabzonspor Doğru Yer!'
Henüz 21 yaşındayken tam 2 milyon Euro'ya Kayserispor’dan, Trabzonspor’a gerçekleşen Okay Yokuşlu, Trabzonspor'da sergilediği performansla önce A Milli Takım’a çıktı, bunun ardından Avrupa takımlarının ilgisini çekti. Başarılı futbolcu, 2018-19 sezonu başında 6 milyon Euro’luk ücretle İspanya’ya gitti, Celta Vigo’yla sözleşme imzaladı. Ülkemizi gurur ve başarıyla Avrupa’da temsil eden deneyimli futbolccu, özel açıklamalarda bulundu.

İşte Okay Yokuşlu'nun açıklamaları:

"Trabzonspor, Avrupa’ya oyuncu gönderebilen bir kulüp. Benden önce de yurt dışına gidenler olmuştu. Benden sonra da gidenler oldu. Bundan sonra da Avrupa’ya giden çok oyuncu olacaktır. Çünkü Trabzonspor bir futbolcunun kendini geliştirmesi için çok doğru bir yer ve gelişim için bütün şartlara sahip olan büyük bir kulüp."

"Trabzonspor özellikle bu sezon çok iyi bir oyuncu grubuna sahip. Gerek kalite, gerekse kadro uyumunu çok iyi yakaladılar. Tüm taşlar yerine oturdu. Durum böyle olunca da sonuçlar gelmeye başladı. Ligin zirvesinde yer alıyorlar. Orada olmayı fazlasıyla hak ediyorlar"

HEDEF FİNAL

"EURO 2020’nin ertelenmesi kendi açımdan bir şey değiştirmedi. Bizim düşüncemiz her zaman ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Sadece tarih değişikliği var. Oraya gittiğimizde tüm heyecanımız ve hırsımızla başarılı olacağımızı düşünüyorum"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal