Okan Bayülgen’in Programına Katılan Hande Sarıoğlu: Çok İyi Sallarım

İşinden bir video yüzünden ayrılmak zorunda kalan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Okan Bayülgen’in programına katılarak oryantal dansı yaptığı o geceyi anlattı.

12.10.2021-17:41 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-17:58) Okan Bayülgen’in Programına Katılan Hande Sarıoğlu: Çok İyi Sallarım

Hande Sarıoğlu, aylar öncesinde sosyal medya hesabından paylaştığı video yüzünden Haber Türk'teki işinden olmuştu. Sunucu Hande Sarıoğlu, Okan Bayülgen'in programına katıldı ve o gece yaşananların perde arkasını anlattı. Sarıoğlu, Okan Bayülgen’e, "Çok iyi sallıyorum, ülkede oryantal açlığı var" dedi. Bayülgen ise ünlü sunucunun bu cevabı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Ulan ne acayip bir kafan var" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Haber Türk ekranlarında spikerlik yaptığı zamanlarda oryantal dans yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı ve ülkenin gündemine bomba gibi düşmüştü. Videodan sonra işinden olan ünlü sunucu, Okan Bayülgen'in Haber Global'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programına katıldı. Hande Sarıoğlu, Okan Bayülgen'in "Neden böyle bir şey yaptın, yani paylaştın" sorusu üzerine o geceyi anlattı.

HANDE SARIOĞLU: İYİ YAPIYORUM BU İŞİ, İYİ SALLIYORUM

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu yaşadığı o geceyi anlatırken şu ifadeleri kullandı, "O gece arkadaşımın doğum günüydü. Biz pandemi şartlarında cumadan pazara karantinaya girdiğimiz bir dönemdi. 3 kız arkadaşımla birlikte Pazartesi'ye kadar benim evimde kalacaktık. Aramızdan bir arkadaşımızın da doğum günüydü. Cumartesi günü İbo Show var. İbo Show'da da Didem'in çıkacağını biliyoruz. Ben de küçüklüğümden beri okul hayatımda, düğünlerde, kermeslerde dans eden ama dans türü de oryantal. Çünkü iyi yapıyorum bu işi, iyi sallıyorum. Evde bilerek topuklu giydim çünkü topuklu giyince daha iyi sallıyorsun."

ÇOCUKLUĞUMUZDA BİZ ASENA'LARLA BÜYÜDÜK

Çocukluğunun Asenalarla geçtiğini söyleyen Hande Sarıoğlu, "Böyle büyümüş bir kızım. Evde Didem'in çıkacağını biliyoruz, çocukluğumuzda biz Asena'larla büyüdük. İbrahim Tatlıses'in programlarında dakikalarca oryantal izledik. O zamanlarda bir şey yoktu. Çok uzun bir süredir oryantal açlığı olduğu için ülkede benimki böyle bir patlama yaptı” dedi.

OKAN BAYÜLGEN: NE ACAYİP BİR KAFAN VAR

Okan Bayülgen, Hande Sarıoğlu’nun anlattıkları karşısında, "Ulan ne acayip bir kafan var ya. Müthiş bir kafa yok mu? Ülkede oryantal açlığı var, sen de İbrahim Tatlıses'in programlarının bir bölümü ile büyüyorsun" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal