Gülben Ergen’den Okan Bayülgen Yorumu

Okan Bayülgen'in programına konuk olan Gülben Ergen, ünlü isimle ufak bir gerginlik yaşanmıştı. Gülben, konuyla ilgili açıklama yaptı.

20.02.2021-13:37 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-13:37) Gülben Ergen’den Okan Bayülgen Yorumu

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Okan Bayülgen’in tv100'de yayınlanan programına konuk olmuştu. 

Bayülgen, ünlü şarkıcıya ‘Sen aslında kimi sanatçıların yapmak istediği şeyi de yapmak istiyorsun. Yani Zuhal Olcay gibi, Leman Sam gibi de olmak istiyorsun ancak kimse buna izin vermez. Çünkü sanatçılar kamplara ayrılırlar. Bahsettiğim durum siyasi kamplaşma değil, ancak bir kamplaşma vardır. Mesela biz aynı kafadan, aynı mektep mezunları bir araya geliriz. Senin gibi bir tipi aramıza almak istemeyiz’ demişti.

Bayülgen’in soruyu bitirmesine müsaade etmeyen Ergen ise ‘Aranıza beni almak için takla atarsınız da belli etmezsiniz. Bayılırsınız ben aranıza gireyim de muhabbet edelim diye’ ifadelerini kullanmıştı.

'KONUŞACAK HAVAMDA DEĞİLİM'

Milliyet’te yer alan habere göre; Gülben Ergen, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü şarkıcı, kendisine soru yönelten muhabirlere ‘Az önce bir cenazeden çıktım, hiç konuşacak havada değilim’ dedi.

'BEN CEVAP VERDİM ONA'

Ergen, Okan Bayülgen ile arasında geçen diyalogun hatırlatılması üzerine ise ‘Çok şekerdi. Ben cevap verdim ona’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal