Oğuz Erge kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taksici Oğuz Erge evli miydi, kaç çocuğu vardı?

İzmir’de 19 yaşındaki saldırgan Delil Aysal tarafından öldürülen taksici Oğuz Erge’nin ölümü tüm Türkiye’de büyük üzüntü yarattı. Katil Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderilirken Oğuz Erge’nin hayatı hakkındaki araştırmalar arttı. Peki Oğuz Erge kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taksici Oğuz Erge evli miydi, kaç çocuğu vardı? İşte detaylar…

02.02.2024-10:43 - (Son Güncelleme: 02.02.2024-10:43) Oğuz Erge kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taksici Oğuz Erge evli miydi, kaç çocuğu vardı?

İzmir’in Gaziemir ilçesinde taksi şoförü olarak çalışan 44 yaşındaki Oğuz Erge, gece saatlerinde aracına binen 19 yaşındaki Delil Aysal tarafından sırtından 3 kurşunla vurularak hayatını kaybetti. Türkiye’de milyonları üzüntüye boğan bu olay sonrasında İzmir’de onlarca taksici, yollarda korna çalarak protesto yaptı. Peki Oğuz Erge kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taksici Oğuz Erge evli miydi, kaç çocuğu vardı? 

Soğukta üşümesin diye aracına almıştı

Olay, dün sabah saatlerinde Gaziemir ilçesinde yaşandı. Maskeli ve kapüşonlu bir şahıs olan Delil Aysal, evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge'nin yönetimindeki taksiye bindi. Farklı adreslere gitmek istediğini belirten Aysal, bir süre sonra aniden cebinden para çıkarır gibi davranarak yanındaki tabancayı çekti. Delil Aysal, hızla üç el ateş ederek taksici Erge'yi yaraladı.

Oğuz Erge

Saldırı sonrasında taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge'nin kulaklık ve cep telefonunu gasbederek, boş kovanları alıp kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı taksici Erge'yi ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. 44 yaşındaki taksici kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, taksideki araç kamerası ve bölgedeki yaklaşık 70 güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi. İzlenen toplam 110 saatlik görüntüden şüphelinin Delil Aysal olduğu tespit edildi.

Delil Aysal (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oğuz Erge kimdir?

İzmir’in Gaziemir ilçesinde taksici olan Oğuz Erge 44 yaşındaydı. Evli olduğu belirtilen Oğuz Erge’nin 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal