Öğrenciye kredi kartı veren bankalar hangileridir? 2022 en avantajlı öğrenci kredi kartları veren bankalar

Bankalar tarafından öğrencilere banka kredi kartı hizmeti verilmektedir. Bankaların verdikleri banka kredi kartlarını kullanarak kampanyalardan yararlanabilir, indirimler kazanabilir, puanlar toplayabilirsiniz. Rahat alışveriş için bu banka kredi kartlarından indirimler kazanarak faydalanabilirsiniz. Öğrencilere kredi kartı veren bankalar hangileridir? İşte detaylar.

19.03.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-17:51) Öğrenciye kredi kartı veren bankalar hangileridir? 2022 en avantajlı öğrenci kredi kartları veren bankalar

Birçok banka kredi kartı öğrencilere sunulmakla beraber kampanyalar da verilmektedir. Banka kredi kartları kampanyalar düşük limitli olsa da indirim, taksit ve özel kampanyalar yer verilmektedir. En çok online alışverişte ihtiyaç duyduğumuz banka kredi kartlarını öğrenciler eğitimleri boyunca düzenli bir gelirleri olmadıkları için banka kredi kartına ihtiyaç duymaktadırlar. Bankalar da bu gereksinimlerden dolayı öğrenci ve gençleri özel kampanya hizmetleri sunmaktadır. Eğer kredi kartı almak istiyorsanız düzenli bir gelirinizin olması gerekmektedir. Burs alan öğrenci iseniz banka size her ay geliri olan biri olduğunuz için size kredi verecektir. 

öğrencilere kredi kartı veren bankalar hangileri

2022 Öğrenciye kredi kartı veren bankalar hangileridir?

1. Ziraat Bankası- Genç kart

Ziraat Bankası, Genç kart ile öğrencilere 5 yıl ödemeksizin kredi kartı imkanı sağlamaktadır. Lisans öğrencilere 500 TL, yüksek lisans öğrencilere 800 TL, doktora öğrencilere 950 TL kredi vermektedir. Ayrıca Ziraat Bankasında  KYK burs ve kredi ödemeleri yapılmaktadır. Ziraat Genç karttan kolayca yararlanabilirsiniz. Böylelikle tek banka kartı kullanma imkanı sağlamış olursunuz. KYK bursu alan öğrenciler, Ziraat Bankası şubelerine giderek Genç kart almak istediğinizi belirtirseniz sizler için kart limiti hesabınıza tanımlanmaktadır. Ziraat Genç kart, Maximum'da tüm kampanyaları kullanabilme hakkına sahipsiniz. 

2. İş Bankası- İş'te Üniversiteli kredi kartı

Üniversite öğrencilerinin en çok talep gösterdiği İş Bankası'nda ilk yıl kart aidatını alınmazken, borç gecikme faizini de %2,60 oran yansıtılmaktadır. İlk olarak kart limiti 400 TL olup daha sonra yükseltmek için talepte bulunmanız gerekmektedir. İş'te üniversiteli kredi kartı hizmetinde Maximum kampanyalarda dahildir. İş'te üniversiteli kredi kartında Müzekart hizmeti de bulunmaktadır. Müzekart sayesinde birçok müzeye ücretsiz girme şansınız olacaktır. İş'te üniversiteli kredi kartı yıllık kart aidatı 20 TL'dir. 

3.Akbank- Exi- 26 öğrenci kredi kartı

Üniversite öğrencilere sunulan bu kartta Axess kartında ki kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. Bu kartta, borç atlatma, taksitlendirme, nakit çekim gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz. 26 yaşından büyük olmayanlar bu kart ile Chip- para kazanabilir ve puanlarınızla alışveriş yapabilirisiniz. Yaptığınız harcamaları daha sonra taksitlendirme imkanı da bulunmaktadır. Akbank kartın yıllık aidatı ise 20 TL'dir. 

4.Garanti- Bonus genç

Öğrencilere sundukları Bonus Genç kartı ile birçok indirimden yararlanabilirsiniz. 18-25 yaşındaki öğrencilere yıllık aidat ücreti alınmamaktadır. Restoran ve cafe harcamalarında 20 TL, ekstrelere 1 ay erteleme özellikleri yer almaktadır. Garanti web adresinden ya da 444 0 333 numarayı arayarak, Garanti şubelerinden Bonus Genç karta sahip olabilirsiniz.

5.TEB- ÜniversiTEB kart

TEB (Türk Ekonomi Bankası)'nın hazırladığı ÜniversiTEB kart ile öğrenciler indirimlerden yararlanabilirler. ÜniverisTEB kart limiti ilk olarak 300-400 TL olup daha sonra limit arttırılabilmektedir. Gecikme faiz oranı %2,60'dır. Bonus kart özelliği ile kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Öğrenciler için hafta içi yapılan 50 TL ve üzeri harcamaları hafta sonu gidilen tiyatro ve sinema biletlerinde %50 indirim yapmaktadır. ÜniversiTEB kart yıllık fiyatı 6.9 TL'dir. 

6.Yapı kredi Play kart

Öğrenciler için Play kart ve Word kart özelliği sunulmaktadır. Word kartta geçerli olan kampanyalar bu kartta da yer alacaktır. Borç gecikme faizi %2,52'dir. Yapı Kredi Play kart yıllık ücret 38 TL'dir.

7.Vakıfbank- Like Card

Öğrenciler için Vakıfbank Like Card hizmeti sunmaktadır. Bu kart ile kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Okuduğunuz bölümde ortalamanız her yıl yükseliyorsa Like Card size özel 10.000 yakın Like Puan hediye ediyor. Birçok öğrenci tarafından talep edilen bu kartı Vakıfbank online ve şubelerden alabilirsiniz. 

Öğrencilere verilen banka kredi kartını öğrenci belgeniz ile başvurabilirsiniz. Yüksek limitli kredi kartı istemeniz de ise kefil ve gelir belgesi istenilmektedir. Her bankanın kendi isteğine göre bu durum değişebilir. Başvurunuz onaylanması durumunda kartınız kurya ile vermiş olduğunuz adrese teslim edilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal