Ogenyi Onazi: 'Fenerbahçe'yi Yenebiliriz'

Denizlisporlu Ogenyi Onazi ligin sonuna kadar tek hedeflerinin yapacakları karşılaşmalarda puan kaybetmemek olduğunu söyledi.

04.03.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-15:55) Ogenyi Onazi: 'Fenerbahçe'yi Yenebiliriz'
Denizlisporlu Ogenyi Onazi ligin sonuna kadar tek hedeflerinin yapacakları karşılaşmalarda puan kaybetmemek olduğunu belirterek "Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’a karşı oynadıkları maçı izledim. Açıkçası bizim oraya gidip puan alabilme belki de maçı kazanabilme ihtimalimiz de var" ifadelerini kullandı.

Denizli temsilcisi, 7 Mart Cumartesi günü konuk olacakları Fenerbahçe deplasmanı için Teknik adam Bülent Uygun eşliğinde, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde antrenman yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Onazi şu sözleri dile getirdi:

"Tabi ki de çok zorlu bir maç olacak bizim için. Ama dün Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’a karşı oynadıkları maçı izledim. Açıkçası bizim oraya gidip puan alabilme belki de maçı kazanabilme ihtimalimiz de var. Yani ne kadar büyük olurlarsa olsunlar biz de Denizlispor’uz. Zaten biz sezon sonuna kadar da hiç puan bırakmak istemiyoruz artık bu saatten sonra bizim hedeflerimizi tutturabilmek için en azından bunu yapmak için elimizden gelen her şeyimizi yapmamız lazım"

Tecrübeli oyuncu sakatlık dönemi için şu sözleri söyledi: 

"Sakatlandıktan sonraki dönem çok önemli ve ben o dönemi adım adım ilerleyerek sabırlı bir şekilde hiç acele etmeden geçirdim. Tabi ki de şu anda iyi hissediyorum. Yani ben şu anda hazırım, şöyle hazırım maçlarda yüzde yüzden fazlasını vermek için sahaya çıkmak istiyorum. Denizlispor için ne gerekiyorsa onu yapmak istiyorum"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal