Ofis Masanızı Yeniden Düzenleyin

Coronavirüs salgının normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte birçok kişi işyerlerine dönmeye başladı. Uzun süre evden çalışan kişiler ofise döndükten sonra da virüse karşı gerekli önlemleri almalı ve hijyen kurallarına dikkat etmeli. Bunu fırsat bilerek ofis masanızı da dekore edebilirsiniz.

08.07.2020-18:13 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-18:11) Ofis Masanızı Yeniden Düzenleyin

Gününüzün büyük bir kısmını geçirdiğiniz çalışma ortamınız oldukça önemli bir alandır. Özellikle Coronavirüs sürecinde çalışmaya devam eden kişilerin çalışma ortamlarındaki hijyen kurallarına mutlaka uyması gerekir. Sizin için bu ortamınızı düzene sokacak dekorasyon önerilerini bir araya getirdik. İşte detaylar…

MASANIZDA BUNLAR BULUNMALI

Salgın sürecinde çalışmaya devam eden herkesin mutlaka ofis masasında kolonya veya el dezenfektanı bulunması gerekmektedir. Her sabah masalar silinse dahi virüse karşı etkili olan bu ürünlerle özellikle çok sık temas edilen alanların dezenfekte edilmesi gerekir. Ancak bu ürünlerin ambalajlarından hoşlanmadığınız için masanızda tutmak istemeye bilirsiniz. Bu nedenle özellikle kolonyalarınızı kendi tarzınıza uygun cam bir şişenin içerisine koyarak masanızın üzerine yerleştirebilirsiniz. Hem böylelikle sürekli göz önünde olmasından dolayı sık sık kullanarak ellerinizi dezenfekte edebilirsiniz.

KİŞİLİĞİNİZİ ORTAYA ÇIKARIN

Ofis ortamındaki masanızı dekore ederken ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey tarzınızı yansıtıp yansıtmadığıdır. Yani renkli bir kişiliğe sahipseniz bunu mutlaka masanıza yansıtmanız gerekir. Örneğin kişiliğinizi ortaya çıkaran renkli kalemler, süslü vazolar, kalemlikler hem sizi hem de çevrenizdeki insanların motive olmasını sağlar.

İHTİYACINI BELİRLEYİN

Çalışma alanınızda çok fazla şey kullanmayı seviyor olabilirsiniz. Bu durumun dağınık bir görüntüye neden olmasını istemiyorsanız masanızı düzene sokacak olan eşyaya karar vermekle işe koyulabilirsiniz. Bu bir not defteri, kalem, bilgisayar, kalemlik vs. olabilir. Kendinize mutlaka bir ihtiyaç listesi belirlemelisiniz.

MUTLAKA DOSYALIK EDİNİN

Aylık dergilerinizi, günlük gazetelerinizi veya not kağıtlarınızı içerisine koyabileceğiniz bir dosyalık edinerek eşyalarınızın kaybolmasını veya masada dağınık bir görünüme neden olmamasını sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal