Nur Tuğba Namlı Göz Yaşlarına Boğuldu! Susmayın Çağrısı Yaptı

Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunuculuğunu yapan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı ikilisi canlı yayında duygusal anlar yaşadılar.

01.07.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-14:21) Nur Tuğba Namlı Göz Yaşlarına Boğuldu! Susmayın Çağrısı Yaptı

Antalya Finike İlçesi'nde kız çocuğu G.E.G ile ağabeyi İ.E.G'nin cinsel istismara uğramasına ilişkin davada bir çok delile rağmen faillerin tutuksuz yargılandığının ortaya çıkması tüm Türkiye'yi ayağa kaldırırken, yaşanan olayın yankıları hala sürüyor.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Hafta içi her gün canlı yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında sunucu Nur Tuğba Namlı gözyaşlarıyla isyan etti. İki çocuğun istismarı iddiasıyla yargılanan anne ve üvey baba tahliye edilmiş, olay Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. İnfial uyandıran olayın ardından ünlü isimler de çocukken maruz kaldıkları tacizi anlattı.

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Haberin yayınlanmasının ardından 'Neler Oluyor Hayatta' program sunucu Nur Tuğba Namlı, 'Umarım annem izlemiyordur' sözlerinden sonra canlı yayında bir anda gözyaşlarına boğuldu. Konuşmakta güçlük çeken Namlı'nın sözleri adeta boğazında düğümlendi. Kendi başından geçen bir olayı anlatan Nur Tuğba, 'Bir şey söylemek istiyorum. Ben susmadım, Benim yaşadığımı bu yaşanan olaylarla kıyaslanamayacak bir durumdu' diyerek, kurstaki öğretmeni tarafından tacize maruz kaldığını anlattı.


'SUSMAYIN'

Sözlerine devam eden ünlü sunucu, 'Anında fark ettiğimde engellediğim, durdurduğum ve kendimi koruduğum bir olaydı' açıklamasında bulundu. Namlı, 'Susmamak, paylaşmak, anlatmak gerekiyor. Susmayın' diyerek çağrıda bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal