Nur Tuğba Namlı Açıkladı: Koronavirüse Yakalanan Hakan Ural Yoğun Bakıma mı Kaldırıldı?

Gündüz kuşağında Nur Tuğba Namlı ile program yapan ve büyük bir hayran kitlesin sahip olan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını ve durumunun ağır olduğunu belirtmişti. Ural sağlık durumu hakkında Nur Tuğba’dan açıklama geldi.

01.05.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-11:39) Nur Tuğba Namlı Açıkladı: Koronavirüse Yakalanan Hakan Ural Yoğun Bakıma mı Kaldırıldı?

Gündüz kuşağında Nur Tuğba Namlı ile program yapan ve büyük bir hayran kitlesin sahip olan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını ve durumunun ağır olduğunu belirtmişti. Ural sağlık durumu hakkında Nur Tuğba’dan açıklama geldi.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına ve birçok kişini hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgının etkileri hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde DSÖ’nün de uyarıda bulunduğu 4.dalga vaka sayılarında da artışa neden oldu. Ünlü isimlerde de koronavirüse yakalananların sayısı giderek artmaya başladı. Son olarak Kanal D’nin sevilen sabah programında yorumculuk yapan Sibel Can’ın eski eşi Hakan Ural’da, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığın ve zor günler geçirdiğini belirtmişti. Yoğun bakıma kaldırıldığı konuşulan Hakan Ural hakkında takım arkadaşı Nur Tuğba Namlı’dan, açıklama geldi.

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN HAKAN URAL YOĞUN BAKIMDA MI?

Bir süredir yorumculuk yaptığı sabah programı ‘Neler Oluyor Hayatta’ çekimlerine katılmayan ve programın takipçilerinin dikkatini çeken Hakan Ural, hastaneye gitmiş Kovid-19 testi yaptırmış ve testlerinin negatif çıktığını belirtmişti. Kendini iyi hissetmemesi üzerine tekrar hastaneye giden Hakan Ural’ın bu sefer testi pozitif çıkmıştı. Koronavirüs tedavi sürecini zor atlattığı konuşulan Hakan Ural hakkında çıkan haberlere, takım arkadaşı  Nur Tuğba Namlı, son noktayı koydu. Her çıkan habere inanmayın diyen Namlı, ‘Hakan şu anda iyi, kendi toparlayacak ve en kısa sürede tekrar yanımıza gelecek. Sevenleri merak etmesin' şeklinde konuştu.

Hakan Ural yoğun bakıma kaldırıldı

HAKAN URAL: İYİ DEMEKLE ERKEN DAVRANMIŞIZ

Koronavirüse yakalandığı haberlerinin çıkması üzerine, sevenlerinin sağlık durumunu merak ettiği ve mesaj yağmuruna tuttuğu Hakan Ural, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat Allah'ın izniyle iyiyim. Arayan soran tüm dost arkadaşlara teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır. Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi beraberiz. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” şeklinde konuşmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal