Ünlü Sunucu Hakan Ural Koronavirüse Yakalandı

Sibel Can’ın eski eşi Hakan Ural, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Son dönemlerde bir sabah programında yorumculuk yapan Ural, çekimlere ara verdiğini duyurdu.

09.05.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-15:37) Ünlü Sunucu Hakan Ural Koronavirüse Yakalandı

Bir dönem oyunculuğu ile gündeme gelen, son dönemlerde ise Kanal D’de yayınlanan bir sabah programında yorumculuk yapan Sibel Can’ın eski eşi Hakan Ural, koronavirüse yakalandığını açıkladı. 

HAKAN URAL KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan koronavirüs haberlerini yalanlayan Hakan Ural, sosyal medya hesabından virüse yakalandığını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerinden dua isteyen Ural, "Her geçen gün daha da zorlaştı" demişti. Sunuculuğunu yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programından yapılan açıklamada Hakan Ural'ın  Kovid-19’a yakalandığını açıkladı. 

KANAL’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hakan Ural’ın koronavirüse yakalandığı haberlerinin gündeme gelmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kanal, “Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında canlı yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine programa ara vermiştir. Grip belirtileriyle başlayan süreçte PCR testleri negatif çıkmış, ancak ardından pozitife dönmüştür. Hakan Ural’ın Covid-19 tedavisi şu an tedbir amaçlı hastanede devam etmektedir. Sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gitmektedir.” Şeklinde açıklama yaptı.

Hakan Ural virüse yakalandı

İYİ DEMEKLE ERKEN DAVRANMIŞIZ

Daha önce takipçilerinin sağlık durumunu merak etmesi üzerine açıklamalarda bulunan Ural, iyi olduğunu dile getirmişti. Daha sonrasında durumunun gittikçe ağırlaştığını dile getiren Hakan Ural,  “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat Allah'ın izniyle iyiyim. Arayan soran tüm dost arkadaşlara teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır. Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi beraberiz. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal