"Nihat Özdemir'in Olduğu Yerde Usulsüzlük Yoktur"

Süper Lig takımlarında Yukatel Denizlispor'un Başkanı Ali Çetin, Türk futbolunun güzel yerlere varacağına inandığını söyledi ve, Nihat Özdemir hakkında konuştu.

09.01.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-15:38) "Nihat Özdemir'in Olduğu Yerde Usulsüzlük Yoktur"

Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor'un Başkanı Ali Çetin, Türk futbolunun daha iyi bir konuma geleceğine inandığını vurgulayarak, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i yıllardır tanırım. Özdemir'in olduğu yerde yanlış bir şey olmaz. Onun olduğu dönemde asla bir usulsüzlük olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Denizlispor yönetim ekibi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle şehrindeki basın çalışanları ile bir araya geldi. Toplantıya Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizlisporlu yönetim üyeleri ve basın mensupları katılım sağladı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, gazeteciliğin zor ve önemli bir iş olduğunu söyleyerek basın çalışanlarının gününü kutladı.

"Minimum 2 Transfer Yapacağız"

"Denizlispor emin ellerde. Takım için gece gündüz koşturuyoruz. Ara dönemde transfer çok zor. 6 futbolcuyla görüşüyoruz. 2 ya da 3'ünü sonuçlandıracağız. Bütçemize göre hesap yapmamız lazım. İmza atmadan lanse edemiyoruz. Minimum 2 ismi kadromuza katacağız. Transferleri ilk maçımıza yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız"

"Nihat Özdemir'in Olduğu Yerde Usulsüzlük Yoktur."

"Özdemir, bu işin duayenlerinden birisidir. Sorunların çoğunu biliyor. VAR sistemiyle ve hataların mininum seviyeye indirilmesiyle ilgili görüşmeler yaptık. Türk futbolunun daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Kendisini yıllardır tanırım. Özdemir'in olduğu yerde yanlış bir şey olmaz. Onun olduğu dönemde asla bir usulsüzlük olacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile buluşmuş olabilir. Bir insan bir insanla oturabilir. Bu iddialar bence doğru değil"

"Denizlispor, şu an Demir Grup Sivasspor'un olduğu yerlerde olabilir"

"Öncelikli olarak hedefimiz ligde kalmak. Ligde kaldıktan sonra da belli başlı hedefleriniz olmalı. İlk 5 ile aramızdaki puan farkı 7. İlk yarıda 2 maç kazansak daha üst sıralarda olabilirdik. Hedefimizden sapma yok. Hedefsiz bir yere gidilmiyor. Öncelikli amacımız uzun yıllar bu ligde kalabilmek. Denizlispor'un düşme tehlikesi yaşamadan Süper Lig'de var olması lazım. Bu yıl belki ilk 5 ya da ilk 6 olabilir ama önümüzdeki yıl bu takım şu an Demir Grup Sivasspor'un olduğu yerlerde olabilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal