Netflix'te Aradığını Bulamayanlara Özel Gizli Kodlar

Netflix, beğeneceğiniz dizileri ve filmleri bulmanıza yardımcı olmak için çeşitli yöntemler kullanır. Öneriler veya Arama işlevlerini kullanarak veya kategorilere göz atarak dizi ve filmleri bulabilirsiniz.

29.12.2019-17:44 - (Son Güncelleme: 29.12.2019-17:23) Netflix'te Aradığını Bulamayanlara Özel Gizli Kodlar

Netflix yurtdışını kasıp kavurduktan sonra Türkiye’de de kendine yer edinmeye başladı.

Stranger Things’den Narcos’a, Orange is the New Black’ten Daredevil’a Netflix’de izleyecek içerik bitmeyecekmiş gibi duruyor.

Ama her izleyicinin bir gün keşfedeceği gibi bitiyor. Bu durumda yeni dizi veya film arayışları başlıyor.

Bu süreçte aksiyon, komedi, korku ve belgesel gibi genel konuların doğru filmi bulmak için tatmin edici olmadığı zamanlarla karşılaşabiliyoruz.

Netflix'te aradığını bulamayanlar kısa taktikleri sizler için sitemizde yayınladık. İşte o bulamadığınız içerikler..

Netflix, beğeneceğiniz dizileri ve filmleri bulmanıza yardımcı olmak için çeşitli yöntemler kullanır. Öneriler veya Arama işlevlerini kullanarak veya kategorilere göz atarak dizi ve filmleri bulabilirsiniz.

https://netflix.com/browse/genre/xx linkinde ‘xx’ kısmına https://hwp.com.tr/netflix-gizli-kodlar-107007 kodların olduğu siteden bulduğunuz kodu yazın.

Netflix menüsünden ulaşamadığınız bütün içeriklere ulaşacaksınız.

NETFLİX GİZLİ KODU

Film ve dizi ararken nokta atışı yapmak için Netflix’in sakladığı şu kodu adres çubuğuna girmeniz yeterli:

https://www.netflix.com/browse/genre/NUMARAYIGİRİNİZ

Numarayı giriniz kısmını aşağıdaki onlarca film ve dizi kategorisinin numarası ile değiştirerek daha spesifik konulara ulaşmak mümkün.

Örneğin, Vahşi Batı filmlerini görmek istiyorsanız adresi https://www.netflix.com/browse/genre/7700 şeklinde değiştirerek aramanızı bu alanda kısıtlayabilirsiniz.

Netflix menüsünden ulaşamadığınız bütün içeriklere ulaşacaksınız. 

Netflix, izlemek için kullandığınız cihaza bağlı olarak videolara göz atmak için çeşitli yollar sunar.

DİZİ VE FİLM FİLTRELERİ

Çoğu cihazda, Diziler veya Filmler seçeneklerinden birini seçebilir, daha sonra da türe göre içeriklere daha ayrıntılı bir şekilde göz atabilirsiniz. Bu filtreler genellikle mobil cihazlarda ve webde ekranın üst kısmında, televizyonlarda ise dikey menü içerisinde yer alır.

KATEGORİ SATIRI

Çoğu televizyonda, ilgilendiğiniz içerik kategorisini seçebileceğiniz bir Kategoriler satırı göreceksiniz. Bu kategoriler, Ara öğesini seçtiğinizde de görüntülenir.

ÖNERİLEN İÇERİKLER SATIRI

Netflix'te izleme alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişen önerilen içerikler satırları bulunur. Daha fazla ilgili içerik görüntülemek için bu satırlar kaydırılarak ilerlenebilir ve ne sıklıkla kullandığınıza bağlı olarak değişebilir.

Bir satır hiç kullanılmazsa (Örneğin, korku filmlerini gerçekten hiç sevmiyorsanız, yani önerilen satıra hiç tıklamıyorsanız) yavaş yavaş aşağı iner ve sonunda listeden çıkar.

Satırlar kullandığınız cihaza bağlı olarak değişebilir.

VURGULANAN İÇERİKLER

Netflix, hoşunuza gideceğini düşündüğümüz dizileri ve filmleri vurgulanmış olarak gösterir. Bunlar genellikle ekranın en üst kısmında, önerilen diziyi veya filmi gösteren büyük bir resimle birlikte gösterilir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal