Netflix The Adam Project filmi konusu ve yayın tarihi

Netflix’in yeni filmi "The Adam Project" yayınlandı. Başrolünde Ryan Reynolds'ın yer aldığı film merak ediliyor. 11 Mart’ta Netflix platformunda yerini alan The Adam Project film severler tarafından araştırılıyor. Peki, The Adam Project ne zaman yayınlanıyor? The Adam Project konusu nedir? The Adam Project yayınlandı mı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

15.03.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:11) Netflix The Adam Project filmi konusu ve yayın tarihi

İzleyenleri zamanda yolculuğa çıkaracak olan The Adam Project filminden yeni fragman geldi. 11 Mart’ta yayınlanan filmin başrolünde Ryan Reynolds yer alıyor. Netflix’te yayınlanan The Adam Project filmi 1 saat 46 dakika boyunca izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak. Film severler dizinin oyuncu kadrosu, konusu, yayınlanma tarihi gibi pek çok soruyu araştırmaktadır. Peki, The Adam Project ne zaman yayınlanıyor? The Adam Project konusu nedir? The Adam Project yayınlandı mı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

The Adam Project ne zaman yayınlanıyor?

Netflix’in yeni projesi The Adam Project film severlerin odağında yerini aldı. Netflix yapımlarıyla göz doldurmaya devam ediyor. The Adam Project filmi 11 Mart 2022 Cuma günü Netflix platformunda yerini aldı. 

The Adam Project Konusu NedirThe Adam Project konusu nedir?

Bilim kurgu, aksiyon, macera konularını bir arada yaşatan The Adam Project filmi 1 saat 46 dakikalık kesintisiz heyecan yaşamanıza neden olacak. Dünyayı kurtarmaya çalışan iki adam geçmiş ve gelecek arasında yaşanan olaylarla izleyenleri ekrana kilitleyecek.

13 yaşında olan Adam Reed, aniden ölen babasının acısıyla başa çıkmaya çalışırken garajında saklanan yaralı bir pilot bulur. Garajda beliren gizemli pilotun nerden geldiğine anlam veremeyen Reed, sır perdelerini yavaş yavaş aralar. Zaman yolculuğunun yeni keşfedildiği bir gelecekten gelen bu pilot aslında Reed’in ta kendisidir. Gizli bir görev uğruna her şeyi riske atarak zamanda yolculuk yapan Reed, 13 yaşında zamanlara gider. İki farklı Reed’i gördüğümüz filmde heyecanlı anlar da yaşanacaktır. İki Reed birlikte babalarını bulmak, işleri yoluna koymak ve dünyayı kurtarmak için birlikte geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarlar. Geçmiş ve gelecekteki Reed’i gördüğümüz film çıktıkları yolculukta kendileri ile tekrardan yüzleşme şansı elde eden iki kişi olarak ekrana yansıyor. Fakat bu iki Adam birbirlerinden pek de haz etmiyorlar. Zorlu görevde anlaşacakları yolu da bulmaları gerekmektedir. 

The Adam Project OyuncularıThe Adam Project oyuncu kadrosu

Film oyuncu kadrosuyla da merak edilmektedir. Başrol oyuncusu olan Ryan Reynolds oldukça dikkat çekerken Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Zoe Saldana, Walker Scobell, Catherine Keener gibi isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosuna sahiptir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal