I Am Legend 2 çıkacak mı? Ben Efsaneyim filminden sevindiren haber

14 Aralık 2007 tarihinden yayınlanan I Am Legend filminin devam edip etmeyeceği sinema severler tarafından merak ediliyordu. 'I Am Legend 2 çıkacak mı?' sorusunu sorarak film hakkında araştırma yapan izleyiciler Ben Efsaneyim Türkçe adıyla beyazperdede yer alan filmin devam serileri hakkında bilgi toplamaya başladılar. Serinin gelmesini merakla bekleyen filmin müdavimlerine ise yapım şirketinden sevindiren bir haber geldi.

15.03.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-16:43) I Am Legend 2 çıkacak mı? Ben Efsaneyim filminden sevindiren haber

Sinema severlerin merakla beklediği 'I Am Legend' filminin 2. serisi geliyor. Kült bilimkurgu olarak yapılan 'Ben Efsaneyim' filmi yıllar sonra devam serisine kavuşurken yeni filmde başrol oyuncusu Will Smith’e Michael B. Jordan eşlik ediyor. 

Ben Efsaneyim filminden sevindiren haber

Ben Efsaneyim filminden sevindiren haber

2007 yılında ilk vizyona girdiğinde büyük ses getiren, I Am Legend (Ben Efsaneyim) filminin başrol oyuncusu Will Smith, projede oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda prodüktör olarak da yer aldı. Yeni devam filminin çekimlerine karar verilmesinin hemen ardından  ise Michael B. Jordan'da kadroya dahil edildi. 

Kıyametin kopmasında sonrasını anlatan filmin 2. serisinin senaryosunu ilk filmin senaryo ekibinde yer alan Akiva Goldsman kaleme alacak. Serinin yeni bölümünün yönetmeni hakkında henüz karar verilmezken Richard Matheson’un 1954 yılında yazdığı kitaptan beyazperdeye aktarılan film yayınlandığı tarihte yaklaşık olarak 585 milyon dolar gelir elde etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal