Netflix Aşkım Kıyamet Filmi Konusu

Netflix içerik kütüphanesine yeni yapımları katmaya devam ediyor. Bu yapımlardan biri de Aşkım Kıyamet filmi. Peki Aşkım Kıyamet filmi konusu nedir?

15.03.2021-15:53 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-15:53) Netflix Aşkım Kıyamet Filmi Konusu

Netflix, 2021 yılında yayınlanması için yeni yapımlar için kolları sıvadı. Yeni filmlerden biri olan Aşkım Kıyamet filminin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş açıklanmaya başladı. 

AŞKIM KIYAMET FİLMİ OYUNCULARI

Popüler içerik platformu Netflix Aşkım Kıyamet filmini izleyicisi ile buluşturmayı amaçlıyor.  Aşkım Kıyamet filminin oyuncuları netlik kazanmaya başladı. Pınar Deniz, Aşkım Kıyamet adlı filmde rol alacak. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturacağı, Yılmaz Erdoğan’ın senarist koltuğunda oturduğu Aşkım Kıyamet filminin yapımcılığını BKM Film üstlenecek.

AŞKIM KIYAMET FİLMİ NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Nisan ayında Netflix’te başlayacak olan Aşkım Kıyamet filminin çekimleri Akdeniz bölgesinde yapılması planlanıyor. 

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz, 4 Kasım 1994 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Oyuncu, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden mezun olmuştur. Pınar Deniz, Sil Baştan dizisiyle ilk ekran deneyimini yaşadı. Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisiyle tanınan bir isim haline gelen Deniz, daha sonrasında Bir Deli Rüzgar’da Gökçe ve Aşk 101 isimli Netflix’te yayınlanan dizide Burcu karakteriyle rol almıştır. Pınar Deniz son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Pınar Deniz, oyuncu Berk Cankat ile beraberdir. 55 kilo ve 168 cm boyundadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal