Karlie Kloss Anne Oldu

Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile nikah masasına oturan model Karlie Kloss’tan müjdeli haber geldi. Kloss, anne oldu.

15.03.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-15:46) Karlie Kloss Anne Oldu

Ünlü model Karlie Kloss’un, bir önem eşinin ailesi tarafından ‘istenmeyen gelin’ ilan edildiği öne sürülmüştü. İddiaların ardından bu konu hakkında kitap da yazılmıştı.

2018 yılında Joshua Kusher ile nikah masasına oturan Karlie Kloss’tan müjdeli haber geldi. 28 yaşındaki model Karlie Kloss anne oldu. Bebeklerinin yüzünü gizleyen Joshua Kushner ile Karlie Kloss, cinsiyetini ve hangi ismi verdiklerini de açıklamadı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

35 yaşındaki eşi Joshua Kusher, sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Bebeğin elinin ve yüzünün yarısının göründüğü bir fotoğrafı Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sunan Kusher, ‘Dünyaya hoş geldin’ ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Vicky Ward, Inc: Greed. Ambition.Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump adlı kitabında Karlie Kloss ile Kushner ailesi arasında yaşananları kaleme almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal