Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler

Dijital dizi ve film izleme platformu Netflix'in 13-19 Haziran haftasında en çok hangi dizi ve filmlerin izlendiği merak edildi. İşte, Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler..

23.06.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-14:21) Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler

Dijital yayın platformlarından bir tanesi olan Netflix'te yer alan içerikler haftalık olarak toplam izlenme sürelerine göre Top 10 listelerine alınıyor. Bu liste her hafta platform tarafından paylaşılıyor. Bu kapsamda 13-19 Haziran haftasında platformda en çık izlenen içerikler de belirlendiği görüldü. İşte, Netflix Türkiye'de geçtiğimiz hafta en çok izlenen yapımlar..

Netflix, içeriğinde yer alan yapımların izlenme sürelerinin baz alarak hazırlandığı haftalık Top 10 listesini yayınlandı. 13 Haziran ile 19 Haziran tarihleri arasını gösteren listede, en çok izlenen dizi ve filmler yer aldı.

Yayınlanan listede Netflix'te en çok izlenen televizyon kategorisi dizisi Kuş Uçuşu olurken, en çok izlenen filmin Tenet olduğu görüldü.

Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler

Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler

Netflix 13-19 Haziran tarihleri arasında platformda yer alan içeriklerin izlenme oranlarına göre hazırladığı top 10 listesini paylaştı. Listenin il sırasında başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un oynadığı 'Kuş Uçuşu' isimli Türk dizisi yer alırken, dizinin globalde 7 milyon saatten fazla izlendiği belirtildi ve yapım dili İngilizce olmayan dizilerin yer aldığı listede de 9. sırada olduğu belirtildi.

Ünlü oyuncu Birce Akalay'ın yer aldığı bir başka yapım olan Mezarlık (Graveyard) top 10 listesine ikinci sıradan giriş yaptı ve en çok izlenen diziler arasında yer aldı. Listenin üçüncü sırasında ise Stranger Things'in 4. sezonu takip etti. Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri (The Life and Movies of Erşan Kuneri) ise top 10 listesinin 4. sırasında yerini korudu.

Listenin 5. sırasında 5. Peaky Blinders (6. Sezon) yer alırken, listenin devamında First Kill (1. Sezon), Intimacy (1. Sezon), Stranger Things (2. Sezon), Stranger Things ve Stranger Things (3. Sezon) yer aldı.

Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler

Netflix'in film kategorisindeyse başrollerinde John David Washington'ın oynadığı Christopher Nolan'ın filmi Tenet olduğu görüldü. Tenet filmini globalde 57 milyon saat izlenen ve 90 ülkenin top 10 listesinin üst sıralarında olan Hustle filmi takip etti.

Başrollerinde Chris Hemsworth, Miles Teller ve Jurnee Smollett'in oynadığı George Saunders'ın Escape from Spiderhead isimli distopik hikâyesinden televizyonlara uyarlanan 'Spiderhead' isimli film listenin 3. sırasında yr alırken 2022 Arjantin yapımı La Ira de Dios (Tanrının Gazabı) filmi de top 10 listesinin 4. sırasına yerleşti.

Listenin 5. sırasında Spell (Büyü) filminin yer aldığı görülürken, listeyi Aykut Enişte 2, Interceptor, Centauro, The Angry Birds Movie 2, Mona Lisa'nın Gülüşü filmleri izledi.

Netflix 13-19 Haziran haftası Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal