Netanyahu'nun Oğlundan Rezalet Paylaşım Geldi

İşgalci İsrail'in canice saldırılarına sessiz kalan dünya ülkelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e karşı harekete geçilmeli çağrısında bulundu. Erdoğan’ın paylaşımının altına Netanyahu'nun oğlu ise sözde Kürdistan paçavrası ile cevapladı.

11.05.2021-13:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2021-13:32) Netanyahu'nun Oğlundan Rezalet Paylaşım Geldi

Katil İsrail askerleri, Gazze’de düzenlediği canice saldırılarına devam ediyor. Yapılan saldırılarda çok sayıda yaralı bulunurken, 9’u çocuk 24 kişi de yaşamını yitirdi. Uluslararası sözlü uyarılar İsrail terörünü durdurmazken, Netanyahu işgalci devletin saldırılara devam edeceğini açıkladı. 

ERDOĞAN DÜNYAYA ÇAĞRI YAPTI 

Bu zulme sessiz kalan ülkelerin yanı sıra İsrail'in bu saldırılarına baş kaldıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, tüm dünyaya çağrı yaptı. Bu kapsamda Erdoğan da Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak, ‘İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyayı İsrail’in Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’e ve Filistinlilerin evlerine yönelik saldırılarına karşı etkili şekilde harekete geçmeye davet ediyorum’ yazdı. 

REZALET YANIT 

Fakat İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahun’nun oğlu Yair Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu tweetinin altına skandal bir paylaşım yaptı. Netanyahu’nun oğlu, Erdoğan’ın paylaşımına sözde Kürdistan paçavrası görseliyle yanıt verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal