Necati Ateş'ten Tartışmalı Derbi İle İlgili Sert Açıklama

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve şu anda Fatih Terim'in ekibinde yer alan eski futbolcu Necati Ateş, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 1-1 berabere kalmasının ardından sarı lacivertlilere sosyal medyadan paylaştığı mesaj ile tepki gösterdi.

15.04.2019-19:46 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-19:38) Necati Ateş'ten Tartışmalı Derbi İle İlgili Sert Açıklama

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Fatih Terim'in ekibindeki isimlerden Necati Ateş'ten dün oynanan derbi ile ilglili çarpıcı bir paylaşım geldi.

MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR TEPKİ GÖRDÜ

Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy ile teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik" sözlerine gönderme yapan Necati Ateş, Kadıköy'de kupa kaldırdıkları fotoğrafları paylaşarak kişisel sosyal medya hesabından dert yandı.

"KUL HAKKI GİRİP EMEK HIRSIZLIĞI YAPANLARIN GÜNAHI..."

Necati Ateş yaptığı paylaşımda, "Vizyonunu çaresizlikten sadece Galatasaray üzerinden oluşturanların, kendi yaptığını savunamayıp rakibini şampiyonluktan ettiği ile övünenlerin, bir daha olmayacak sanılan o gurur dolu geceyi hazmedemeyenlerin kul hakkına girip emek hırsızlığı yapanların günahı, derdi, tasası sizin; herkese ve her şeye rağmen şampiyonluklar bizim olsun" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal