Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm fragmanı: Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm ne zaman, oyuncuları kimler?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım, yayın hayatına başarılı bir giriş yaptı. Dizi severler her hafta Pazartesi günü yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. Peki Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm ne zaman, oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm fragmanı…

11.12.2023-17:53 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-17:53) Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm fragmanı: Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm ne zaman, oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaristliğini ise Banu Kiremitçi Bozkurt’un üstlendiği Ne Gemiler Yaktım dizisi ilk 2 bölümüyle milyonlarca seyircinin beğenisini kazandı. Başrollerinde Deniz Baysal ile Devrim Özkan’ın yer aldığı iddialı yapımın yeni bölümünde hangi olayların yaşanacağı ise merak konusu oldu. Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yasemin (Deniz Baysal) ve Toprak'ın (Erkan Kolçak Köstendil) karşı karşıya geldiği sahnede Toprak, polis olduğunu ve Halil'i aradığını söylüyor. Gerilim dolu anlar yaşayan Yasemin, öldürdüğü adamın fotoğrafını karşısında görünce tedirgin olurken, Halil'i tanımadığını söyleyerek hızla uzaklaşıyor. Sahnede Toprak'ın Yasemin'i beğenmesi dikkat çekerken, bu ikili arasında neler olacağı merakla bekleniyor.

Ne Gemiler Yaktım

Rutkay'dan duyduklarıyla kafası karışan Yasemin, Fidan'a mı yoksa Rutkay'a mı inanması gerektiğini bilemez. Fidan gerçekten Neriman'ı öldürmüş olabilir mi sorusuyla evine dönen Yasemin; Fidan ve Zeynep'i evde bulamayınca sokak sokak gezerek onları aramaya çıkar. Fidan'la Zeynep'i bir parkta bulan Yasemin, onları eve geri götürür. İki kadının yolları tekrar birleşir. Halil'in izini süren Toprak, Nazarlık Esnaf Lokantası'nın etrafında dolaşırken Yasemin'le tanışır. Rutkay ise onların peşini bırakmaz ve Tevfik'in evine giderek korku dolu anlar yaşatır. Rutkay, Fidan ve Zeynep'in konağa dönmesi için elindeki kozu kullanacaktır.

Rutkay, Fidan'ı buluyor. Yasemin'in babasının evinde kalan Fidan kızıyla korku dolu anlar yaşarken Yasemin, Fidan'ı korumaya çalışıyor. Giderek öfkelenen Rutkay'ın Yasemin'e karşı tehditkar konuşması gerilimi artırırken, Fidan'ın gelmeyeceğini söylemesi dikkat çekiyor.

Ne Gemiler Yaktım yeni bölüm ne zaman, oyuncuları kimler?

Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm 11 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.:

‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal