MasterChef’te şok eden veda: MasterChef bugün kim elendi? 10 Aralık MasterChef’te hangi yarışmacı veda etti?

MasterChef kim elendi, MasterChef elenen isim gibi konular araştırılıyor. MasterChef’in son bölümünde yaşanan eleme heyecanında yarışmacılardan ilk etapta tirik balığı ve meyan kökü ile yaratıcı tabaklar ortaya çıkarılması istendi. Peki MasterChef bugün kim elendi? 10 Aralık MasterChef’te hangi yarışmacı veda etti? İşte detaylar…

11.12.2023-12:34 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-12:34)

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star Türkiye’nin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Şefler yarışmacılardan tirik balığı ve meyan kökü ile yaratıcı tabaklar yaratmaları beklendi. Ellerinden geleni yapmaya gayret gösteren yarışmacılar içerisinden veda eden ismin hangisi olduğu ise merak konusu oldu. Peki MasterChef bugün kim elendi? 10 Aralık MasterChef’te hangi yarışmacı veda etti? 

10 Aralık MasterChef’te hangi yarışmacı veda etti? 

MasterChef’te eleme yarışmasında puanları birbirine yakın olan yarışmacılar, ikinci aşamada ıstakoz ile yaratıcı tabaklar yaratmaya çalıştı. Şefin verdiği puanlar sonunda Dilara ve Cemre aynı puanla düelloya kalırken, mücadele sonunda Dilara 54 puan, Cemre ise 50,5 puan oldu. Böylelikle de MasterChef’e veda eden yarışmacı Cemre oldu.

MasterChef Kim Elendi

Veda eden Cemre, ''Bence üzülmeyelim. Sonuçta her son bir başlangıçtır. Daha güzel bir başlangıç olur. Sağlık sebebi ile veda ettiğime üzüldüm. Sırtımda büyük bir sıkıntı oldu.

Teşekkür ederim her birinize. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Onuncu olarak gidiyorum. On numara iyidir. Sağlık sebebi ile tam performans sergileyemediğim için üzgünüm.'' sözlerini kullandı.

MasterChef takımları 2023

Mavi takım

Kıvanç - Kaptan

Dilara

Barbaros

Cemre

Esra

Kırmızı takım

Sergen - Kaptan

Hasan

Tahsin

Eren

Batuhan

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal