Nakite sıkışanlara acil 10 Bin TL kredi fırsatı bankalardan geldi! Şartsız, kefilsiz sms ile 10 bin TL hesaplarınıza yatıyor.

Acil nakitte ihtiyaç duyan ay sonu gelmeden nakite sıkışanlar için bankalar destek veriyor. Eğitim, sağlık, konut, gıda harcamaları için tek bir sms ile şartsız kefilsiz hesaplara para yatırılmaya başlandı.

20.04.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-11:40) Nakite sıkışanlara acil 10 Bin TL kredi fırsatı bankalardan geldi! Şartsız, kefilsiz sms ile 10 bin TL hesaplarınıza yatıyor.

Acil nakite ihtiyaç duyan vatandaşlara bankalardan haber geldi. Yapı Kredi, Denizbank ve Ziraat Bankaları telefondan tek sms ile koşulsuz kefilsiz kredi ihtiyacını karşılamak için vatandaşların talebine olumsuz yanıt vermeyen bankalar arasında yerlerini aldı.

Yapı Kredi Hızlı Sonuçlanacak İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredinin Nisan ayı ortasında oluşan acil nakit ihtiyacını düşük faiz ile karşılayarak kredi fırsatı vermeyi müşterilerine duyurdu. 

50 bin TL ve üzerinde talep gelen kredinin yüzde 2,84 faiz üzerinden çekilecek tutara göre değişiklik göstermekte. 50 bin TL ve altı talep edilen krediler 36 ay vade, 50.000 TL ve üzeri talep edilecek krediler ise 24 ay vadeli olacak şekilde seçenekler sunulmaya başlandı.

15 bin TL kredi başvurusunu sms ile yapmak için, cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girerek aralarında birer boşluk olacak şekilde Bireysel yazıp TC kimlik numarası, aylık gelir, doğum tarihi (gün/ay/yıl) yazılarak 4411’e kısa mesaj olarak gönderilmesi sonucu onay yanıtı anında telefonunuza yine sms ile bilgi verilmekte.

15 bin TL kredi başvurusunda bulunan aylık vadesi ise 36 ay olan kredi ihtiyacınızın geri ödeme taksit tutarı 729.52 TL olarak belirlendi.

Denizbank Kredi Hızlı Sonuçlanacak İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Denizbank yüzde 2,47 faiz ile 36 ay vadeli ihtiyaç kredi başvurusu almlarını başlattı. Sms ile yapılacak başvuruların sonuçlarını yine sms ile en kısa sürede yanıt vermektedir. 50 bin TL ve altı krediler için  36 ay vadeli, 50 bin TL ve üstü krediler için ise 24 ay vadeli olmak üzere talepte bulunuluyor. 

10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için 36 ay vade fırsatı tanınmış ve hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

10.000 TL kredi sms ile başvuru için, cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girerek aralarında birer boşluk olacak şekilde KREDİM yazıp TC kimlik numarası, doğum tarihi (gün/ay/yıl) yazılarak 3280’e kısa mesaj gönderilmeli.

Kredi tutarı 10 bin TL olan aylık vade oranı ise 36 ay olarak belirlenen kredi faiz oranı 2.47 den hesaplanarak geri ödeme taksit tutarı ise 455.58 TL olarak belirlenmiştir.

Ziraat Bankası Hızlı Sonuçlanacak İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destekte bulunuyor.  Aylık yüzde 1.74 faiz oranı ile 36 ayda ödenecek kredi imkanı sunuyor. Sms ile 10 bin Tl kredi ihtiyacınıza hemen başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için ise; cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girerek aralarında birer boşluk olacak şekilde  TÜKETİCİ yazıp TC kimlik numarası, talep edilen kredi tutarı, vade oranı ve aylık net kazanç yazılıp 4747’ye mesaj göndererek sonuç alabilirsiniz.

Kredi tutarı 20 bin TL olan aylık vade oranı 36 ay olarak belirlenen kredi faizi 1,74 den hesaplanarak geri ödeme taksidi 401.71 TL dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal