Nadide Hayat Nerede Çekildi?

Nadide Hayat TAFF Pictures imzalı 2015 yapımı komedi türünde bir filmdir. Peki Nadide Hayat nerede çekildi?

16.07.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:39) Nadide Hayat Nerede Çekildi?

Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturdu Nadide Hayat filmi 18 Aralık 2015 tarihinde vizyona girmiştir. Film toplamda 9.355.475,34 Türk lirası hasılat elde etmiştir. Nadide Hayat filminin görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer üstlenmiştir. Nadide karakterine hayat veren Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sevil Akı, Sadi Celil Cengiz, Efecan Şenolsun, Ümit Erlim, Gizem Erden ve Suzan Kardeş gibi oyuncular ile birlikte rol almıştır.

Çağan Irmak, yaptığı açıklamalarda Türkiye’de tek başına hayat mücadelesi veren çok fazla kadın olduğunu ve filmin senaryosunu yazmadan önce o kadınları dinlediklerini söylemiştir. Ayrıca Çağan Irmak film ile ilgili olumlu eleştiriler aldıklarını da söylemiştir.

Komedi türündeki Nadide Hayat izleyiciler tarafından beğenilmiş ve başarı elde etmiştir. Filmde komedi türünde ön plana çıkan başarılı oyunculara yer verilmesi de filmin beğenilmesinde etkili olmuştur. Başrolde yılların oyuncusu Demet Akbağ ve daha birçok başarılı oyuncu ile birlikte Nadide hayat kaliteli bir film niteliği taşımaktadır.

İzleyenler ve izlemeyi düşünenler tarafından film ile ilgili bazı konular merak edilmektedir. Nadide Hayat filminin konusu nedir? Nadide Hayat filmi nerede çekildi? Nadide Hayat filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Gelin film ile ilgili tüm detaylara birlikte bakalım...

Nadide Hayat Filminin Konusu

Nadide Hayat filminin konusu 50 yaşında hayatı tekrar keşfetmeye çalışan Nadide Gürbüz'ün yaşadıkları etrafında şekillenmiştir. Nadide Gürbüz, evlendikten sonra okulunu bırakmış ver ev hanımı olmuştur. Kocasının kaybedene ve çocukları büyüyene kadar kendisi için hiçbir şey yapmamış bir kadındır. 30 yıllık eşini kaybettikten sonra boşluğa düşer ve vaktini geçirecek bir şey bulamaz. Boş zamanını değerlendirmek için yapacak bir şey bulamayan Nadide, orta yaşlı kadınların sıklıkla tercih ettiği birçok kursa katılır. Fakat katıldığı hiçbir kurs onu mutlu etmeye yetmez. Hiçbir etkinlikte mutluluk bulamayan Nadide bir gün bir gazete haberi görür ve öğrenci affı sayesinde yıllar önce bıraktığı okuluna geri dönmeye karar verir. Nadide okula başladıktan sonra hayatı değişir. Bir süre sonra kendisini yakışıklı bir kaptan ile birlikte denizde bulur. Sonuç olarak eşini kaybeden Nadide’nin bir gazete haberi okuyarak tekrar okula başlaması ile hayatı tamamen farklı bir yöne savrulacaktır.

Filmde başrol Nadide Gürbüz karakterine Demet Akbağ can vermektedir. Yusuf Kaptan rolünü Yetkin Dikinciler, Kerim karakterini Ümit Erlim, Nadide’nin kızını Gizem Erdem, Nadide’nin damadını Sadi Celil Cengiz, Tayfa’yı Şevket Genç canlandırmaktadır. Ayrıca filmde Suzan Kardeş, Sevil Akı, Irmak Örnek, Efecan Şenolsun, Burak Can, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Ali Karagöz ve Doruk Kayra Devir gibi oyuncuları da izliyoruz.

Nadide Hayat Nerede Çekildi?

Nadide Hayat nerede çekildi: Başrollerinde Demet Akbağ gibi başarılı isimlerin olduğu, 50 yaşında bir kadının mücadelesini anlatan, komedi türündeki filmin çekimleri İstanbul Üniversitesi ve Muğla'da yapılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal