MYK'dan Karar Çıktı: Tanju Özcan Yüksek Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde, kendisinden yardım isteyen bir kadınla arasında geçen konuşmayı anlattığında büyük tepki toplamıştı.

06.09.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-17:28) MYK'dan Karar Çıktı: Tanju Özcan Yüksek Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi

Sığınmacılara zamlı fatura uygulaması sebebiyle daha önce gündem olan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sefer de kendisinden yardım isteyen bir kadınla ilgili ifadelerinde komik anı diye anlattığı fakat imalı sözler kullandığı konuşması sebebiyle CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan büyük tepki almıştı.

MYK KARAR VERDİ

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın durumunun MYK’da görüşülmesi bekleniyordu. Diğer bir merak edilen ise MYK sonrası Disiplin Kurulu’na devredilip devredilmeyeceği konusuydu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

YÜKSEK DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

CHP'nin bugün yaptığı MYK toplantısında alınan karara göre CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan uyarı talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'nda sevk edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, konuyla ilgili olarak ‘Tanju Özcan'ın sözleri kabul edilemez. Kendisi özür diledi. Yakışıksız açıklamalar nedeniyle Yüksek disiplin kurulunda uyarılması talebi ile MYK'da karar aldık.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal