Muhteşem Yüzyıl’da Oynayan Hande Doğandemir’e Amerikalı Rapçi Linç Kampanyası Başlattı!

Güzel oyuncu Hande Doğandemir katıldığı programda Cardi B ile başına gelen ilginç bir olaydan bahsederek herkesi şaşırttı. İşte habere ilişkin o detaylar…

31.01.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-17:30)

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Doğandemir, yer aldığı birçok dizi ve filmdeki performansıyla oyunculuk kariyerinde birçok başarıya imza attı. İlk projesinden yer aldığı son projesine kadar birçok dizideki performansıyla adından her zaman başarıyla söz ettiren güzel oyuncu Hande Doğandemir, son dizisi Annemizi Saklarken’deki beklenilen reytinglerin alınamaması sonucu ekranlarda veda etti. Dayı Şov isimli programa konuk olarak giden başarılı şarkıcı, kariyerinde başına gelen ilginç bir olaydan bahsetti. Yayınlandığı ilk günden beri her sezonda büyük bir heyecanla beklenen ve büyük bir takipçi kitlesi olan Game of Thrones isimli dizinin sosyal medya hesabından ünlü oyuncuya yaptığı paylaşım hatırlatıldı. Bunun üzerine Doğandemir konu hakkında; ‘’Ortalığı karıştıracak bir rol girecekse o benimdir dedim’’ yanıtını verdi. 

DOĞANDEMİR: ALLAH BELANI VERSİN DEMİŞ 

Hem Türkiye’de hem de dünyada birçok ülkede yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi, birçok milletten kişinin diziyi ilgiyle izlemesine neden olan bir dönem dizisiydi. Dizinin final yapmasının ardından uzun yıllar geçmiş olsa da popülerliğini hala koruyan diziyi ise Amerikalı ünlü rapçi Cardi B’nin büyük bir ilgiyle izlediği ve tam bir Muhteşem Yüzyıl fanı olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Hande Doğandemir’de yer aldığı popüler dizide kendisini dünyaca ünlü rapçi Cardi B’nin, sosyal medya üzerinden linç kampanyası başlattığını duyurdu. Doğandemir; ‘’Cardi B, ‘Muhteşem Yüzyıl’ hastası çıktı. Kösem’i ortadan kaldıran Turhan Sultan’ı oynadım ben orada. Küfür kıyamet! Linç kampanyası başlattı bana Twitter’da. ‘Allah belanı versin’ falan demiş. Ben de ‘Hayırdır Cardi’ciğim, n’oluyor ya’’ ifadelerini kullandı. 

hande doğandemir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal