Muhtarın İsyanı: Koronavirüse Yakalananları Sosyal Medyadan İfşa Etti

Köydeki vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymamasına tepki gösteren muhtar, virüse yakalanan kişileri sosyal medyadan ifşa etti.

26.09.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-12:08) Muhtarın İsyanı: Koronavirüse Yakalananları Sosyal Medyadan İfşa Etti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı 450 nüfuslu Kalaycıoğlu Köyü'nde koronavirüs vakalarının yükselişe geçmesi üzerine, köy muhtarı Yalçın Kalaycıoğlu isyan etti. Köy halkının tedbirlere uymamasına tepki gösteren muhtar, sosyal medya hesabında virüse yakalanan kişileri ifşa etti.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda köy halkının tedbirlere uymadığını ve köyün karantina altına alınabileceğini belirten muhtar, 9 kişinin pozitif, yaklaşık 20 kişinin ise temaslı olduğunu açıkladı.

KORONAVİRÜSE YAKALANANLARI İFŞA ETTİ

Muhtar Yalçın Kalaycıoğlu, koronavirüs testleri pozitif çıkan kişilerin isimlerini de ifşa etti. Alınan önlemlere uyulmadığını ve yapılan uyarıların dikkate alınmadığını belirten muhtar, "Sadece mahallemizde virüs aldı başını gidiyor lütfen biraz dikkat edelim. Sadece pozitif vakamız 9 tane, temaslı vaka 20'nin üzerinde. Uyarıları dikkate alalım. Böyle giderse mahallemiz ve köyümüz karantinaya alınacak. Burada çalışan işine gidip ekmek parası kazananlar var bu bir vebaldir, kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yoktur." ifadelerini kullandı.

Muhtar, olayın sosyal medyada ses getirmesinin ardından paylaşımını sildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal