Muhalif Gazetecinin Karalama Kampanyası Elinde Patladı!

AK Partili belediyeleri karalamak için sosyal medya hesabı üzerinden temizlemeyen buzlu kaldırımları paylaşan Gazeteci Mine Kırıkkanat, söz konusu bölgenin İBB’ye ait olduğu ortaya çıkınca algısı boşa çıktı.

27.01.2022-17:22 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-17:48) Muhalif Gazetecinin Karalama Kampanyası Elinde Patladı!

İBB’nin kentte etkisi artıran kar yağışında ihmalkar davranışı ile kamuoyunun gündemine oturmuştu. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni aklamak için yapılan paylaşımlar ise işe yaramadı.  

AK PARTİ'YE SUÇU ATTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gelen tepkiler sonrası gazeteci Mine Kırıkkanat, sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti’ye yapmaya çalıştığı karalama kampanyası elinde patladı. 

Kırıkkanat’ın Çağlayan Adliyesi’ne gittiği sırada yol kenarındaki buzlu kaldırımın fotoğrafını çekip, ‘İnsanlar düşüp kafalarını kırsınlar diye özen gösteren AK Parti’li Beyoğlu Belediyesi’ne şükranlarımı sunarım. 4 gündür kaldırımdaki karı bile temizlemekten acizler…’ şeklinde bir paylaşımda bulundu. 


BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ DEVREYE GİRDİ

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üzerinden tepkiyi almak için Kırıkkanat'ın yaptığı paylaşımı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, şunları kaydetti; ‘Sayın Ekrem İmamoğlu ve İBB; Mine Hanım'a yardımcı olur musunuz? Bizi zorla çıkardığınız alanlarda yürüyemiyormuş.’


MESELE YETKİYLE DEĞİL GÖNÜLLE ÇÖZÜLÜYOR

Sosyal medya hesabından daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Yıldız, ‘Biz yine de kıyamadık hemşerilerimize Mine Hanım. Çalışma arkadaşlarımız İBB sorumluluğundaki alanı temizliyor. Her zaman yaptığımız gibi; mesele yetkiyle değil gönülle çözülüyor’ ifadelerine yer verdi. 


KIRIKKANAT DURUMU SONRADAN FARK ETTİ

Gazeteci Mine Kırıkkanat’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu kaldırımı çekip attıktan sonra bölgenin İBB sorumluluğunda olduğunu fark ettikten sonra yeni bir paylaşımda daha bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal