Müge Anlı Exxen'e Mi Geçiyor! Acun Ilıcalı Devrede

12 yıldır reyting rekorları kıran, sabah programıyla yıllardır izleyicileri ekrana kilitleyen Müge Anlı'nın yeni sezonda, Acun Ilıca'nın sahibi olduğu Exxen'e transfer olacağı iddia edildi.

06.07.2021-08:47 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-12:54) Müge Anlı Exxen'e Mi Geçiyor! Acun Ilıcalı Devrede

Ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı, 12 yıldan buna ATV ekranlarında yaptığı programla, reyting rekorları kırıyor. Cinayetleri ortaya çıkarması ve kayıpları bulması nedeniyle sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimlerin başında gelen Anlı, izleyiciler tarafından çok seviliyor.

MÜGE ANLI EXXEN'E GEÇİYOR

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sezon finali yapmasının ardından çok konuşulacak bir iddia atıldı ortaya. Sosyal medya üzerinden yayılan iddiaya göre Müge Anlı'nın yeni döneme Acun Ilıcalı'nın paralı kanalı olan Exxen'de başlayacağı Acun Ilıcalı'nın bu transfer için kesenin ağzını açtığı söylendi.


İDDİALAR SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayan Exxen dijital platformda Acun Ilıcalı son olarak Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayın ihalelerini almıştı. Acun Ilıcalı'nın daha öncede birçok kez gündeme gelen ve hamleler yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın haklarını almak üzere devreye girdiği söyleniyor. İddiaların sosyal medyada yayılmasıyla şok etkisi yarattı.


KEMİK KİTLESİ İSTEMİYOR

Transferin gerçekleşmesi halinde eylül ayının ilk haftasından itibaren tam 12 yıldır ATV ile anlaşan Müge Anlı, Exxen yayın yapmaya başlayacak. Sosyal medyada da konuşulan bu iddia ise seyirciyi ikiye böldü. Yıllardır Müge Anlı'yı evinde misafir eden ve soluksuz izleyen kemik kitlesi 'ATV'den başka yerde yapamaz' derken' bazıları ise bu değişimin iyi olacağını kaydetti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal