Mohammed Alsaloussi Arada Kaldı!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı ile Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan'ın arasında Mohammed Alsaloussi yüzünden soğuk rüzgarlar esiyor. Loughnan’ın, Alsaloussi ile geçmişte aşk yaşadığı ortaya çıkınca Subaşı’nın tavır aldığı öğrenildi.

03.05.2021-14:22 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-14:22) Mohammed Alsaloussi Arada Kaldı!

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'nin eski sevgilisinin Chloe Loughnan olduğu ortaya çıkmıştı. Chloe Loughnan ile Mohammed Alsaloussi'yle aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı'nın arasının açıldığı iddia edildi.

CHLOE VE MOHAMMED BİR DÖNEM AŞK YAŞADI

İddiaya göre; Mohammed Alsaloussi, Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile bir zamanlar ilişki yaşamış. Hatta Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç'ın ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Mohammed'i Chloe ile Merve Şentürk tanıştırmış.

DOSTLUKLARI BİTTİ

Chloe Loughnan'ın Mohammed Alsaloussi ile birlikte olduğu dönemde Şeyma Subaşı ile de yakın dost oldukları biliniyordu. Şimdilerde Chloe Loughnan'ın eski aşkı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı'nın eski dostu Chloe Loughnan ile görüşmediği öne sürüldü. Bir dönem sık sık Miami'de bir araya gelen Chloe Loughnan ile Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada da birbirlerini takip etmemesi 'küslük' iddiasını güçlendirdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal