Modası Geçmeyen Renkler

Renkler tarzımızı oluşturmada en önemli etken. Her dönem değişen renk modası olduğu gibi yıllar geçse de asla modası değişmeyen renkleri dolabınızdan eksik etmeyin! İşte, modası geçmeyen renkler...

14.07.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-11:55) Modası Geçmeyen Renkler

Her sezon öne çıkan bir renge göre alışveriş yapıyor ve bir daha kullanamıyoruz. Peki modası geçmeyen renkler neler? Hangi renkleri her mevsim kullanabiliriz? Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

HER MEVSİM KULLANABİLECEĞİMİZ RENKLER


Moda haftalarından sonra en çok konuşulan detaylardan biri de renkler oluyor. Hangi renklerin ön plana çıktığına dikkat ediyor ve seçimlerimizi bu renklerden yana yapıyoruz. Her mevsimin trendlerine uyan renklerin modası da değiştiği için renk kombinleri yapmakta biraz zorlanıyoruz. Bazı renkler sadece bir dönem popüler olup sonra ortadan kaybolsa da her zaman kullanabileceğimiz renkler vardır. Hem yaz hem kış aylarında kolaylıkla kombinler yapabileceğiniz renkleri tercih edebilir ve parçaları birleştirerek kombinler yaratabilirsiniz.

Modası geçmeyen renkler denilince her kadının aklına kırmızı geldiğini biliyoruz. Kırmızı, boyadığı tüm kıyafetleri apayrı gösteriyor ve her sezonun parçalarına yakışıyor. Ayakkabı, çanta, takı, iç giyim gibi her parçada gördüğümüz kırmızı rengi hem yaz hem kış aylarında kullanabilirsiniz. Yazlık, kalem etek formunda düz kırmızı bir elbise satın alarak her mevsim kullanabilirsiniz.


Sonbaharda üzerine bağcıklı gömlek giyebilir, kışın kazakların altından görünecek şekilde kombin yapabilirsiniz.

MODASI GEÇMEYEN RENKLER 


Modası geçmeyen renkler; sarı, kırmızı, bej, açık mavi gibi her sezon kullanabildiğimiz renklerdir. Her sezon farklı bir renk tonu popüler olurken sonraki yıllarda görmek dahi istemiyoruz. Bir zamanların göz kanatan fıstık yeşili gibi. Eğer modası geçmeyen bir yeşil tonu arıyorsanız, bulamayacaksınız. Petrol yeşili, zümrüt yeşili, haki yeşili gibi renkler sadece bir sezonun öne çıkan renkleri oluyor. Bu nedenle uzun süre kullanmak istediğiniz parçaları ara renklerden yana seçmeyin.


Koyu kahverengi, pudra pembesi, turuncu da sezonluk trendlerdi. Bu renkleri kullanmak zor olduğu için uzun süre kombin yapmanız mümkün değil. Bir zamanların efsanesi bordo da bir anda popülerliğini kaybeden demode renkler arasında. Bordo ayakkabı ve çanta hem kullanımı zor hem de kısa sürede modası geçecek parçalardır. Eğer sezon kullanabileceğiniz renklerden yana seçim yapacaksanız siyah, beyaz, kırmızı, sarı gibi düz renkli parçalar satın almalısınız.

SİYAH MODASI BİTİYOR MU?


Siyah modası bitmeyeceği gibi her sezon ayrı bir tasarımla göz kamaştırmayı başarıyor. Abiye modellerinde son zamanlar siyah görmüyorduk. Beyaz ayakkabı, beyaz çanta, etek gibi parçalar da ön plana çıktıkça siyahtan biraz uzak kalmıştık. Kurtarıcı olan bu rengi yeni sezonun abiyelerinde daha sık göreceğiz. Bir süre renkli kürklere ve kabanlara müsaade eden siyah, dış giyim parçalarında yerini almaya başlayacak.

MODASI GEÇMEYEN YAZ RENKLERİ NELER?


Modası geçmeyen renkler her mevsimde kullanabildiğimiz parçalarda yerini alıyor. Yaz modasını yakalamak için bu sezon canlı renkleri seçmeliyiz. Çiçekli, motifli ve rengarenk parçalar arasından sarı ve kırmızı renkleri satın alarak 2021 yaz sezonunda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal