Dişlerinizi Beyaz Gösterecek Makyaj Hileleri

Dişlerimize ne kadar baksak ta gün içerisinde yediğimiz içtiğimiz şeylerden dolayı, dişlerde sararma meydana geliyor. Bu görüntüden kurtulmak isteyenler için dişleri beyaz gösterecek makyaj hileleri.

29.04.2021-13:17 - (Son Güncelleme: 29.04.2021-13:17) Dişlerinizi Beyaz Gösterecek Makyaj Hileleri

Dişlerimize her ne kadar özen göstersek te gün içinde tükettiklerimiz dişlerimizde sararmalara neden olmakta. Peki bazı insanların özelliklede ünlülerin her gülümsemelerinde dişlerinin nasıl bu kadar beyaz kaldığını merak ediyor musunuz? İşte diş beyazlatma işlemi yapmaya gerek kalmadan, dişlerinizi beyaz gösterecek makyaj hileleri…

DİŞİLERİNİZİ BEYAZLATACAK MAKYAJ HİLELERİ

Nude Dudak Kalemi Kullanın

Birçok kadın kullanmasa da dudak kalemi neredeyse bir ruj kadar kendini gösteren önemli bir üründür. Dudaklarınızın daha hacimli görünmesini ve rujunuzun daha uzun süre dayanmasını sağlamak için dudak kalemi oldukça önemlidir. Dişlerinizin daha ön plana çıkmasını ve daha beyaz görünmesini istiyorsanız, ten rengi bir dudak kalemi kullanmayı denemelisiniz. Doğru bir şekilde dudağınızın etrafını çizdikten sonra aynı renge sahip veya yaklaşık iki ton koyu renkte olan bir ruj tercih edin. Daha sonra bembeyaz dişlerle gülümseyin.

Bronzlaşma Hilesinden Yararlanın

Eğer bronz tene sahipseniz dişleriniz olduğundan daha beyaz görünür. Özellikle de yaz aylarında doğal olarak kazanılan bu bronzluk dişlerinizi tam istediğiniz gibi göstermeye yardımcı olur. Kış aylarında ise bronzluğunuzu kaybetmeye başlayınca da imdadınıza bronzlaştırıcı ürünler koşuyor. Elmacık kemiklerinize ve burnunuzun üstüne uygulayacağınız mat bir bronzlaştırıcı size istediğiniz görüntüyü sağlayacaktır. Elbette, daha eşit bir renk hissi elde etmek için bronzlaştırıcıyı tüm yüzünüzde kullanmak istiyorsanız, yapabilirsiniz. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Aşırıya kaçtığınız halde bu hile geri tepebilir.

Yoğunluk Gözlerde Olsun

Gözlerinize doğru makyaj yapmak, dikkati dişlerinizden uzaklaştırmanın ve insanların ağzınız yerine gözlerinize odaklanmasını sağlamanın en etkili yoludur. Bunun için çok uğraşmak yerine siyah bir göz kalemi ve rimel kullanabilirsiniz. Göz farı olarak, gözlerinizi öne çıkaracak mavi tonları tercih edin. Şeftali tonlu renklerden mutlaka kaçının. Bu renkler dişlerinizi daha sarımsı gösterebilir.

Mavi Alt Tonlu Ruj Kullanın

Beyonce’nin makyaj sanatçısının sık sık kullandığı bu yöntem, gülümsemenizin daha beyaz görünmesi için muhteşem bir hile. Beyaz bir gülümsemenin anahtarı mavi alt tonlu veya soğuk tonlu rujlardan geçiyor. Cesur davranmak istiyorsanız, mor renkli bir ruj bile tercih edebilirsiniz. Mavi alt tonlu rujlarda bulunan gölgeler dişlerinizle tezat oluşturacak ve daha beyaz görünmelerini sağlayacak. Göz farında olduğu gibi rujda da turuncu ve bakır tonlardan kaçınmalısınız. Çünkü bunlar dişlerinizi sarımsı gösterebilir.

Dudak Parlatıcısını Bol Kullanın

Dudak parlatıcısı, ağzınızın daha parlak ve daha dolgun görünmesi için çok etkili bir makyaj malzemesi. Bu harika malzeme aynı zamanda dişlerinizi daha beyaz gösterme konusunda da oldukça önemlidir. Öncelikle bir ruj sürün ve üzerine bolca parlatıcı uygulayın. Özellikle de dudaklarınızın ortasına çok fazla parlaklık vermeye dikkat edin. Bunu yaptığınızda sadece dişleriniz beyaz görünmekle kalmayacak, aynı zamanda ön plana çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal