Cinsellikte Kadını Mutlu Etmenin Yolları

Kadınlar karmaşık varlıklar olduğu gibi, ilgiye ve güvene de fazlasıyla ihtiyaç duyarlar. Herkesin bildiği bir ifade vardır ki, ‘erkekler erotizm, kadınlar romantizm beklerler.’ Peki kadınları cinsellikte ne mutlu eder? İşte detaylar...

14.07.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-16:56) Cinsellikte Kadını Mutlu Etmenin Yolları

O yüzden, bir kadının size güven duyması, mutlu olmasına giden yolda, atılan en sağlam adımlardan biridir. Ona tutamayacağınız sözler vermemeli, yalan söylememelisiniz. 

MUTLULUK NEDİR?

Mutluluk göreceli bir kavram olsa da genelde herkesin birleştiği bir tanım çerçevesinde, huzur demektir. İnsan huzurluyken, kendisini daha mutlu hisseder. Bu huzur, kimi zaman parayla sağlanacağı gibi, kimi zaman da güvenle sağlanır. İnsanın her koşulda yalnız olmadığı bilmesi, kendisi gibi kabul edilmesi, sorunlarına çözüm bulunması, onu mutlu eder. Kadın-erkek ilişkilerinde mutluluksa, huzurla birlikte gelen güven duygusuyla perçinlenir.

Cinsellikte kadını mutlu etmenin yolları, onu düşündüğünüzü hissettirmeniz de yatar. En işlevsel soru ‘‘bir şeye ihtiyacın var mı?’’ şeklinde samimiyetle sorulandır ki; bir kadın neye ihtiyaç duyduğunu çekinmeden size söylüyorsa ve siz de bu ihtiyacı giderebiliyorsanız, onunla çok kaliteli bir cinsellik yaşamanız da olasıdır.  Kadın içini açtığı erkeğe, bedenini de daha kolay açar.

KADINLAR NASIL MUTLU OLURLAR?

Kadınlar hediye aldıklarında, hatırlandıklarında, saygı çerçevesinde iletişim kurduklarında, gerçekten sevildiklerinde, kendilerine güvenildiğinde, karşı tarafa güvendiklerinde ve samimiyetle bir şeyleri paylaştıklarında mutlu olurlar.

Bazen bir çiçek, bazen tek taş yüzük, bazen bir yemeğe çıkarma, bazen bir aşk cümlesi onları derinden etkiler. Cinsellikte kadını mutlu etmenin yolları, öncelikle o yolları açacak temel güvenin kazanılmasından geçer. Kadınlar acelecilikten ve yapaylıktan hiç hoşlanmazlar.

CİNSELLİKTE KADINLAR NASIL MUTLU EDİLİRLER?

Cinsellikte kadını mutlu etmenin yolları denilince, en başta ona insan gibi davrandığınızı hissetmesi yer alır. Birçok erkek günümüzde, kadınları birer eşya, bire mülkiyet gibi gördüğü yahut skor malzemesi şeklinde kullandığı için, yaklaşımlarda büyük sorunlar tezahür etmektedir. Oysa, bir kadınla sağlıklı iletişim kurmanın sırrı, onu arzuladığınızı samimiyetle belli etmenizde saklıdır. Cinsellik konusunda zor kullanmamanız da onun için belirleyici olacaktır.

Ayrıca, kadınlar ısrarcı erkeklerden de hızla uzaklaşırlar. Cinsellik yaşamak uğruna sarf edilen büyük cümleler, durmadan atılan mesajlar, taciz boyutuna ulaşan davranışlar, onların gerilmesine sebep olur. Bu yönde, kadınlar öncelikle saygı beklerler.

Cinsellikte kadını mutlu etmenin yolları denilince, bir diğer başlık, onu dinlemekten ve anlamaktan geçmektedir. Kadınlar dırdırcı addedilmekten, cinsellik yaşandıktan sonra aranmamaktan, sürekli aşağılanmaktan, kendilerinden kaçılmasından ötürü üzüntü duyarlar. Cinsellik, üzmek ya da üzülmek için kullanılan bir araç değildir. Aksine, bir şeyleri beraber paylaşmak, ihtiyaçları saygı ekseninde gidermek ya da mutlu olmak için yapılmalıdır. Bu anlamda, kadınlar cinsellikte anlaşıldıklarını fark etmek isterler.

Bunun ötesinde kadınlara;

*Hediyeler almanız, yumuşak davranmanız, masaj yapmanız, mutluluk sağlayacaktır.

Ayrıca;

*Saçlarını okşamanız; onları yemeğe götürmeniz ve ilgiyle dinlemeniz de güven verecektir.

Sert bir sevişme öncesi bile, bir hazırlık süreci gereklidir. Mum ışığı, şarap ve yemek… Dans, dokunuşların sıcaklığı ve sarılma… Dudaktan dudağa hafif bir buse ve okşama… Yahut küçücük bir sevgi sözcüğü bile, kadının cinsellikte kendisini daha serbest hissetmesine neden olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal