'Milli Takımlara Oyuncu Göndermek Elbette Gururlandırır'

Gaziantep FK'nın başkanı Mehmet Büyükekşi milli takımlara oyuncu göndermekten gurur duyduğunu söyledi.

09.03.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-12:49) 'Milli Takımlara Oyuncu Göndermek Elbette Gururlandırır'
Kadrolarında farklı milli ekiplerde top koşturan 11 tane oyuncu olduğunu da söyleyen Başkan Büyükekşi, ”Bir takımı özellikle saha içerisinde tecrübesi ve kalitesi daha belirgin hale getiriyor. Şu an kadromuzda bulunan 24 oyuncudan 11 tanesi daha önce ülkeleri adına milli formaları terletmiş isimler. En büyük arzumuz bu sayıyı daha da arttırabilmek ve futbolcularımızın uluslararası seviyede de mücadele ettiğini görebilmek. Şu an mevcut kadromuzda gösterdiği performansla milli takımlara gitmeyi hak eden birçok oyuncumuz bulunuyor. Onların da özellikle ay-yıldızlı formamız altında hem şehrimizi hem de takımımızı temsil etmesini büyük bir heyecanla istiyoruz. Önümüzde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası bulunuyor ve o turnuvayı izlerken kendi oyuncularımızı ve ülkemizi gururla izleyeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükekşi, ilk başta Süper Lig’in 2. devresinden bu zamana kadar mükemmel bir taraftar desteği olduğunu belirterek şu sözleri söyledi:

"Gaziantep şehrinin misafirperverliğin başkenti olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Tribünleri dolduran taraftarlarımız en ufak olaylara karışmadan Gaziantepliye yakışır şekilde duruş gösteriyorlar ve sadece takımımıza destek oluyorlar. Özellikle sezonun ikinci yarısında her geçen gün taraftar desteği görüyoruz. Onların coşkusu takımımıza da yansıyor ve muhteşem bir birliktelik oluyor. Bir takımın en büyük gücü taraftarıdır ve her şartta yanımızda olan tüm cefakar taraftarlarımıza şükranlarımı sunarım. İnşallah onları her geçen gün daha da mutlu etmenin gururunu yaşayacağız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal