Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: "Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket etti!"

Milli Savunma Bakanlığı, Bugün sabah itibarıyla Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket ettiğini bildirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, tahıl sevkiyatının planlandığı gibi devam ettiği kaydedildi.

29.08.2022-09:30 - (Son Güncelleme: 29.08.2022-17:34) Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: "Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket etti!"

Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket etti. Konuyla ilişkin Milli Savunma Bakanlığı açıklamalarda bulundu. 

3 gemi daha yola çıktı

Milli Savunma Bakanlığı, Bugün sabah itibarıyla Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket ettiğini bildirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, tahıl sevkiyatının planlandığı gibi devam ettiği kaydedildi.

Sevkiyatlar planlandığı gibi devam ediyor

Ukrayna limanlarından tahıl yüklü 3 geminin daha yola çıkması üzerine Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi. MSB'nin yaptığı açıklamada, "Tahıl sevkiyatı planlandığı gibi devam ediyor. Bugün sabah itibarıyla Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket etti" ifadelerine yer verildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, tahıl sevkiyatının planlandığı gibi devam ettiği belirtildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal