Çalan telefonlara yetişemiyor: Salça çekerek günde 5 bin TL kazanıyor

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Şahin Aydoğdu, yaklaşık 1,5 ay boyunca kapı kapı gezerek salça çekiyor. Günlük 5 bin TL’lik kazancı olduğunu ifade eden Aydoğdu bu işi hobi olarak yaptığı ifade etti.

29.08.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 29.08.2022-15:48) Çalan telefonlara yetişemiyor: Salça çekerek günde 5 bin TL kazanıyor

Osmangazi ilçesinde yaşayan Şahin Aydoğdu, 5 yıl önce ek gelir elde etmek amacıyla salça üretmeye başladı. Kendisine seyyar bir domates çekme makinesi alan Aydoğdu, domateslerden salça yapabileceğini her tarafa duyurdu. Her yıl 15 Ağustos ile 30 Eylül tarihleri arasında yoğun bir çalışma temposuna girişen Aydoğdu, kendisine gelen telefonlara yetişemediğini ve bu işten günlük 5 bin TL kazandığını söyledi. 

Makinesiyle tüm Bursa’yı dolaşıyor

Domates çekme makinesiyle Bursa’daki tüm mahalle ve köyleri dolaşan Şahin Aydoğdu, günlük 5 ton salça çekerek 5 bin TL gelir elde ediyor. 

Şahin Aydoğdu salça

Salça çekme işini hobi ve ek gelir için yaptığını söyleyen Aydoğdu, ‘’Salça yapım sezonu Ağustos ayında başlıyor. Benim için yoğun bir tempo başlıyor. Salça yapacaklar bana telefonla ulaşıyor.Ben de mahalle mahalle köy köy gezerek domates çekimi yapıyorum. Günde yaklaşık 5 ton domates çekiyorum. Domatesin kilosunda 1 lira çekim ücreti alıyorum. Vatandaşlar ayaklarına kadar gelen bu hizmetten çok memnun kalıyorlar. Ben bu işi yapmaktan büyük keyif alıyorum" diye konuştu. 

Şahin Aydoğdu salça

Şahin Aydoğdu salça çekme işi için telefonunun hiç susmadığını ve taleplere yetişmekte zorlandığını ifade ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal