Milli Ara Beşiktaş'a Yaramadı!

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'a geçtiğimiz hafta başlayan Milli ara pek yaramadı. Siyah beyazlılara tam 4 oyuncusundan kötü haber geldi.

30.03.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-11:04) Milli Ara Beşiktaş'a Yaramadı!

Milli Takımın, Norveç karşılaşmasının ardından yapılan koronavirüs testlerinde siyah beyazlılarda forma giyen Dorukhan Toköz ve Cenk Tosun'un sonuçları pozitif çıkınca tecrübeli oyuncular kadrodan ayrılmıştı. Bu isimlerin koronavirüs test sonuçlarının negatife dönmesini bekleyecek olan siyah beyazlılara dün bir kötü haber de 19 yaşındaki genç oyuncusundan geldi. 

Bosna Hersek U21 takımında forma giyen Ajdin Hasic, U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri, karşılaşmalarında Bosna Hersek'in Karadağ'a konuk olduğu karşılaşmanın 72. dakikasında sakatlanan Ajdin Hasic, sedye ile oyun alanının kenarına getirildi. 

19 yaşındaki genç yıldız adayı Ajdın Hasic, bu sezon siyah beyazlılarla çıktığı 11 karşılaşmada 2 gollük bir katkı sağlamıştı ve Teknik Direktör Sergen Yalçın için iyi bir kulübe gücü haline gelmişti. 

Saha içerisinden acı içinde kenara çıkarılan Ajdin Hasic'in sağlık durumu ise çekilen MR sonucunun ardından belli olacak.

Beşiktaş'a Milli arada bir diğer kötü haber ise Spor Toto Süper Lig'de asist kralı olan yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal'dan gelmişti. Cezayir Milli Takımı'nda forma giyen yıldız oyuncu 1 gol, 1 asist yaptığı karşılaşmanın 45. dakikasında sol ayak bileğine aldığı darbe sonrasında oyuna devam edememiş ve sedye ile kenara alınmıştı. 

Halen Milli Takım kampında bulunan Rachid Ghezzal'ın sağlık durumu ile ilgili de henüz net bir bilgi verilmemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal