Millet İttifakı'nda Çatlak: Kemal Kılıçdaroğlu Destek Beklediklerinden Darbe Üstüne Darbe Yedi!

6 muhalafet partisinin bir araya geldiği ittifakta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na verilen destek etkisini kaybediyor. Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

25.02.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-11:53) Millet İttifakı'nda Çatlak: Kemal Kılıçdaroğlu Destek Beklediklerinden Darbe Üstüne Darbe Yedi!

6'lı masada elini güçlendirip Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çalım atarak 2023 adaylığını pekiştirmek isteyen CHP lideri, aradığını bulamadı. İP, DEVA ve Saadet Partisi'nden peş peşe çatlak yaratan açıklamalar geldi. 

PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR GELİYOR

Son olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına burun kıvırarak ittifaktaki krize bir çivi daha çaktı. 

Saadet Partisi'nin "üçüncü ittifak" resti ve DEVA'nın "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Ali Babacan'dır" çıkışından sonra bir çıkış da Meral Akşener'den gelmişti. 

Cumhuriyet Halk Partisi'ne rest çeken Meral Akşener: "İYİ Parti olmasaydı İstanbul ve Ankara ne olacaktı? Unutanlar açısından bazen hatırlatmakta fayda oluyor." diyerek ince bir mesaj vermişti. 

KARAMOLLAOĞLU DA KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA ŞÜPHEYLE BAKIYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın adayına ilişkin açıklamalar yaptı. Seçime ve adaya yönelik değerlendirmelerde bulunan Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına bakış açısını aktardı. 

Temel Karamollaoğlu'na, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "5 partinin lideri desteklerse aday olurum" sözlerine ithafta bulunularak, destek verip vermediği soruldu. 

BİZİM SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZ BİR ADAYI BELİRLEMEMİZ LAZIM 

Temel Karamollaoğlu kendisine yöneltilen: "Sizce Kılıçdaroğlu, seçimi kazanacak aday mıdır, aday olursa destek verir misiniz?" sorusuna, "Bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım." ifadeleriyle cevap verdi. 

ANA MUHALEFET OLARAK BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMESİ MAKUL 

BBC Türkçe'nin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yönelik açıklamasında: "Bu konuda şimdi bir yorum yapmak doğru olmaz benim yönümden. Yani Sayın Kılıçdaroğlu'nun böyle demesini de garipsemiyorum, doğru buluyorum. Aslında ana muhalefet partisi genel başkanı olarak böyle bir şeyi söylemesi, düşünmesi gayet makul.Ancak biraz önce de ifade ettiğim gibi, hakikaten tereddüt göstermeden bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım. O aday Sayın Kılıçdaroğlu olursa o da olur. Ama iyi araştırılması, iyi etüt edilmesi gerekir." değerlendirmelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal