Devlet Bahçeli'den Flaş Açıklamalar: Zillet İttifakı Havlu Atmıştır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 6 muhalefet liderinin toplantısı ile ilgili olarak 'Zillet ittifakı boş yere zaman tüketmiştir' dedi.

15.02.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-12:21)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Eskiye dönme niyeti reforma değil, restorasyon çabasıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhuriyet'in 3. evresinin cümle kapısıdır. Zillet ittifakı havlu atmıştır. Kare masa olsa 4 ayak olurdu. Dikdörtgen olsa 4 ayak olurdu. Masa yuvarlak olunca ayak tek oluyor. O ayak da HDP'dir.' açıklamasında bulundu. 

MHP GIPTA EDİLECEK BİR MERTEBEDEDİR

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Düğüm içindeki düğümleri çöze çöze, karanlık içine gizlenmiş aydınlıkları çıkara çıkara heyecanımıza heyecan katıyoruz. Buna da kesinlikle devam edeceğiz. MHP, teşkilat kapasitesi ile, tutarlılığı ile gıpta edilecek bir mertebededir.

ÜLKÜCÜ HAREKETTE BEN YOKTUR BİZ VARDIR

MHP A'dan Z'ye çelik gibidir. Gelişmelere hakimdir. Kötü niyetlilere durgun ve duyarsız kalmayacağız. Memnuniyetle müşaade edilmiştir ki Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e teşkilatlarımız diridir. Milliyetçi Ülkücü harekette ben yoktur, biz vardır. İkazen hatırlatırım ki ülkücü ülkcünün yurdudur, umududur, uğurudur, vicdan varlığıdır. Fitne ayaklarımızın altındadır.

Niyazım odur ki, biriniz hepiniz olun. Bu vatan benim, millet onurum diyen her kardeşimi bağrıma basıyor, Cenab-ı Allah'a emanet ediyorum.


UKRAYNA-RUSYA GERİLİMİ: TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNE SAYGI GÖSTERİLMELİ

Bu iki ülkenin çatışmaya girmesi büyük bir risktir, tehlikedir. Bu tür bir vahşete hiçbir ülke kalkışmamalıdır. Rusya ile Ukrayna arasında çıkacak savaşta en fazla mağdur olacak ülke Türkiye'dir. ABD Başkanı Biden'ın dünya savaşı ihtimalini telaffuz etmesi, Kovid salgınından çok daha vahim bir tehlikenin ayak sesi, krizin çok geniş bir coğrafyaya yayılabileceğinin ön haberidir. Böylesi bir cinayete hiçbir ülke kalkışmamalıdır.

ABD'nin ardından İngiltere, Almanya, Belçika, İsveç, Filistin, vatandaşlarına Ukrayna'dan ayrılma çağrısını yinelemiştir. Savaşın bugün veya yarın çıkması ihtimalinden sürekli bahsedilmesi çatışmaların bahanesini oluşturmaktadır.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'ABD'nin yönetiminin güçlü istihbarat bilgilerini delil gösterip uluslararası toplumu diken üstünde tutan iddialarını doğru olup olmadığı kısa süre içinde açıklık kazanacak. Temennimiz barış, huzur ve istikrarda ilişkilerin yeni baştan inşa edilmesidir. Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne kesinlikle saygı gösterilmeli, Kırım'ın ilhakından vazgeçilmelidir. MHP, bu zorlu süreçte devletimizin ve hükümetimizin kararlılıkla yanındadır.


KDV İNDİRİMİ VE ENFLASYONLA MÜCADELE: FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRILMAMALI

Ekmeğin karneye bağlandığı karanlık dönemler milli hafızalardan henüz çıkmamıştır. Fırsat düşkünleri para kazanmanın ayıbıyla lekelenmişlerdir. Bugün döviz kurumda artış görülünce fiyat etiketlerini kabartanlar, döviz kuru indiğinde aynı iradeyi göstermemişlerdir. Bu sebeple, ekonomik özgürlüğün yanında ekonomik ahlak, adalet, güvenlik ve eşitlik kuramsal bir özlemden çıkıp millet hayatına nüfuz etmek durumundadır. Fırsatçılara göz açtırılmamalıdır. 12 Şubat'ta Cumhurbaşkanımız yeni kararları duyurmuştur. Buna göre temel gıdada yüzde 8'lik KDV, yüzde 1'e çekilmiştir. Dünden itibaren temel gıdaların fiyatları yüzde 7 ucuzlamıştır. Alınan bu önemli karar inanıyorum ki vatandaşlarımıza nefes aldıracaktır. 

DEVLET ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Devlet üzerine düşeni yapmış sorumluluk sırası ekonomik aktörlere gelmiştir. Vakit erdemli hareket etme vaktidir. Enflasyonla savaş geniş katılımla icra edilmelidir. Bu canavarın kafasının ezilmesi milletimizin temel arzusudur. Bize göre makul sızlanmalara, meşru yakınmalara, haklı taleplere şüphesiz kulak verilmelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal