MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Ahmet Davutoğlu'na Cevap

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "MHP adeta AK Parti tabanına hortum bağlamış" sözlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Davutoğlu esas maksadını saklama şeytanlığına kaçmaktadır" dedi.

19.07.2019-09:00 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-12:39) MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Ahmet Davutoğlu'na Cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. Yalçın, "Ahmet Davutoğlu, 'MHP adeta AK Parti tabanına hortum bağlamış', 'MHP ile ittifak sona ermeli' gibi temelsiz, akılsız ve öngörüsüz açıklamalarla aklınca hedef şaşırtmaktadır. Davutoğlu, uluslararası aktörler için seçmen tabanında anafor oluşturarak kendi partisinin altını oyma vazifesini ifa ederken; asıl amacını gizleme şeytanlığına kaçmaktadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya sayfasından paylaştığı açıklamada sert ifadeler kullanarak şunları söyledi;

"ASIL MAKSADINI GİZLEME ŞEYTANLIĞINA KAÇMAKTADIR"

"Ahmet Davutoğlu, 'MHP adeta Ak Parti tabanına hortum bağlamış.', 'MHP ile ittifak sona ermeli.' gibi temelsiz, akılsız ve öngörüsüz açıklamalarla aklınca hedef şaşırtmaktadır. Davutoğlu, uluslararası aktörler için seçmen tabanında anafor oluşturarak kendi partisinin altını oyma görevini ifa ederken; asıl amacını saklama şeytanlığına kaçmaktadır. Mazul ve sakıt olmakla maruf eski başbakanın; MHP gündemli fakat esasen AK Parti hedefli tespit ve değerlendirmelerinin hedefi, tabiki partisinin hayrı ve selameti değildir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal